Egzamin komorniczy 2012

• Autor wątku Autor wątku TomekKr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
czy ktoś wie czym kierowała się komisja ustalając terminy na ustny w poznaiu? lub jakiego klucza użyli? bo widzę że nie jest ułożone alfabetycznie...

Stawiałbym na numery losowane na egzaminie (te, którymi kodowałeś pracę).

Nie ma co się zastanawiać nad sposobem sprawdzania prac bo to i tak nic nie zmieni. Jedno co nam pozostaje to liczyć że się uda i przygotowywać się do ustnego. Skoro w Poznaniu zdało 25 osób to znaczy że egzamin można było zdać pomimo wszelkich niejasności i niedogodności...

Mam pytanie do osób które już zdały i przygotowują się do ustnego lub do osób które jeszcze nie mają wyników, a także się przygotowują myśląc ze jakimś cudem uda się przejść pismeny. Uczycie się wszystkiego raczej po łepkach czy jednak stawiacie na jakiś zakres materiału??

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Można było... bo niektórzy mieli gotowce...zabrali ze sobą zajęcia wierzytelności z rachunku bankowego, postanowienia, zawiadomienia o wszczęciu postępowania egzekucyjnego napisane odręcznie, wpisywali tylko kwoty. Większość była przekonana, że papier będzie znaczony, opieczętowany...a tu faktycznie jak nic dało się podłożyć gotowce...a ile czasu na tym zyskali...:!:

Masz rację. widziałem jak niektórzy podkładali. Ja byłem uczciwy i niczego takiego nie robiłem. Teraz żałuje bo Ci którzy oszukiwali zdadzą i oprócz tego utwierdzą w przekonaniu komisję, że dało to napisać w tym czasie. Założę się, że znaczna część tych którzy się wyrobili korzystać mogli z takiej formy pomocy:o. Jak zawsze uczciwy dostanie ocenę negatywną....;)....Ależ ja byłem głupi..mogłem wcześniej sobie takie cudeńka przygotować w domciu. Wiedziałem że można ale takie coś nie mieści się w mojej naturze

Zauważyliście jaka jest luka w punktacji... z osób które nie zdały najwięcej punktów to 26 a potem luka i od razu 30 pkt i to aż 14 osób. Komisja chyba musiała ostro naciągać punktacje, żeby nie było większej afery... Ale jeszcze ostatniego słowa nie powiedzieli. Zobaczymy co będzie po ustnym.

kiedy będą wyniki z W-wy, ma ktoś jakieś świeże info ?

wyniki będą prawdopodobnie w środę i nie ma żadnych świeżych wiadomości

im bliżej środy tym większe napięcie...zadroszcze osobom piszącym w poznaniu , bo mają już z glowy...

ja jednak profilaktycznie mam cały czas otwartą stronę izby bo jednak liczę że może już sprawdzili

uczycie się do ustnego , ja próbowałem ale jednak nie ma to sensu....

sens zawsze jest... jak się nie uda to się zawsze przyda...

to wiem tylko sęk w tym , że na razie mi nie wchodzi...

No to ruszyła afera. W Krakowie nie ma wyników, a już o nas piszą w gazecie prawnej, że Kraków się zaskarżył. Krajówka też ponoć w popłochu

można jakiś link do artukułu..

Ostatnia edycja:
tak jest egzamin trzeba powtórzyć , mogą być te same tematy i sześć godzin...:)

Powrót