N
nil
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 141
licze że zdam, podobno w wawie wyciągają admina
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nil napisał:licze że zdam, podobno w wawie wyciągają admina
kookoo2 napisał:skąd taka informacja że przyszły tydzień we Wro?
a w której komisji pisałeś?aplikant_ napisał:po egzaminie (przy oddawaniu prac ostatniego dnia) członkowie komisji mówili o 20-21 lipca, mam nadzieję, że nie będzie opóźnień
blablab napisał:osoby, które obleją admina w komisji nr 9 powinny podważać to, że autorka kazusu (z Lublina się wywodząca) była jednocześnie egzaminatorem (w Warszawie), co moim skromnym zdaniem nie podpartym podstawą prawną, ale zasadami słuszności zdarzyć się nie powinno. Lublinie dziękujemy!
nil napisał:ja w cywilu andd79 nie mam zaskarż. odsetek
w adminie 145 pkt , 28 kpa. 28 pr. budowl. 10 kpa
na 145 można było zbudować dobre zaskarżenie, ja zajmuje się orzecznictwem admin. i powiem wam że wytyczne były dla mnie zaskoczeniem - bardzo wąskie podejście i nie do końca zgadzam się z tym że to akurat 149 par 2 ... cóż jestem za malutki przy poziomie osób układających kazusy.
szczerze to powaliło mnie to gospodarcze...zbyt dużo założeń. Ci którzy w pracy rozkminiają takie umowy no to jeszcze rozumiem ale to był egzamin - mało czasu i wogóle, a zagadnienie skomplikowane.
powiedz mi z której k jesteś?
nil napisał:
Solen napisał:Szczecin - piątek