Kofek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 267
Nauka jak nauka same nerwy i próba zapamiętania tony przepisów.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po to, aby uwalić więcej osób.Kibolski napisał:Po co każą nam się uczyć Prawa własności przemysłowej skoro to jest pole działania dla rzecznika patentowego a nie radcy prawnego ???
zastaw rejestrowy napisał:nie chcę prawic złozliwości, ale może się nie nadajesz. Mimo wszystko życzę sukcesu i podziwiam upór z jakim trzeci raz podchodzisz do egzaminu. W jakich izbach zdawałas??
Kofek napisał:Trzeci raz![]()
Życzę powodzenia i mam nadzieję (bez złośliwości), że nie będę podążał twoją ścieżką.
A tak z ciekawości skąd pomysł na syndyka oraz radcę prawnego w jednej osobie ? Znam takie osoby ale one raczej wykonują jeden zawód. Dużo masz upadłości ?
zastaw rejestrowy napisał:zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Nie wiem czy zajecia na aplikacji nauczyły kogos czegoś "wyjatkowego". W wiekszosci przypadków doswiadczenie ludzie zdobyli ciężką pracą, a aplikacja to takie powtórzenie studiów. I teraz jeszcze egzamin. prawie 4 lata aplikacji, 5 lat studiów i wiele ludzi się dziwi, ze się nam jeszcze chce. Dlatego gratuluję, że się nie załamałas, że dalej walczysz. A teraz w jakiej izbie?? Gdzie konczylas aplikację? i dlaczego zmieniasz izby? może to bład? Trzymam kciuki i życzę szczęscia. :roza: Uczysz się jeszce przez te kilka dni czy dajesz sobie spokój?
loyd30 napisał:Wkurzona - ty jesteś po aplikacji czy zdajesz na zasadzie "5 letniej prkatyki" ?
Nie zauważyłem.
(Nie)pewna napisał:Co to za wiadomość na privie? Czy uważacie za konieczność nabywanie owych tajemniczych skryptów? ...
Ale to może dlatego, że już siły pomału się wyczerpują, a tu jeszcze dwa tygodnie mobilizacji.... Grrr.....