Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
egzamin zweryfikuje :-) zobaczymy. Na szczęście to ju :-) jeszcze dwie godziny i wyjazd :-)

No Drodzy Radcy Prawni - in spe

Życzę sobie i wszystkim Wam, abyśmy zrobili dobry użytek z naszej wiedzy i umiejętności, uwierzyli we własne siły i możliwości, nie dali się zwieść na manowce przyszykowanym pułapkom i zachowali chłodną krew i jasny umysł.

Będzie dobrze.

POWODZENIA WSZYSTKIM :)
Najbardziej życzę oczywiście sobie, ale co mi tam - niech wszyscy zdadzą :)

Słuchajcie, czy przy prywatnym akcie oskarżenia przy właściwości sądu wskazujecie tryb prywatnoskargowy?Patrzę we wzorach i raz jest a raz w ogóle trybu nie ma ;-(

Również życzę wszystkim powodzenia i zachowania zimnej krwi ,sobie również ;-)Obyśmy się już nie spotkali na wątku egzamin radcowski....;-)POWODZENIA

i wszyscy wyjechali :) cicho tu jak makiem zasiał ;) ale się będzie działo jak wrócą...hmmm...chyba monologuję ale nie mogłem się powstrzymać :)

Egzamin mają jutro, ale pewnie dziś jeszcze wertują ustawy albo zlewają już wszystko i się relaksują. Trzymam kciuki za wszystkich bez wyjątku, a najbardziej oczywiście za moją (Nie)pewną i drugą przesympatyczną koleżankę nie z forum. Mam nadzieję, że w piątek (Nie)pewna stanie się Pewną:cool:

Co ciekawe komisja nie zna zadań i nie posiada ich egzemplarzy "dla siebie" nawet po rozpoczęciu egzaminu. Stąd jak mówiła nam jedna pani sędzia na wykładach, nie denerwować się jak gdzieś się oddalamy od stolika i podchodzi do niego członek komisji i coś zaczyna czytać ze stolika. Otóż członek komisji wykorzystuje w ten sposób okazję do zapoznania się z zadaniem egzaminacyjnym :D.

Ja w 12 - życzę powodzenia i umiarkowanych korków na naszych rozkopanych ulicach.

Oczywiście wszystkim pozostałym forumowiczom również życzę powodzenia!!!

Teraz to się tu dopiero zacznie dziać:!: Setki komentarzy, dotyczących pytań, odpowiedzi, kazusów, zarzutów. Mam nadzieję, że nie będzie trudniej niż rok temu. Czekam na komentarze (Nie)pewnej.

Minikazisów nie było ..... test znośny ... raczej mam do przodu. Ciekawe co nas czeka jutro - ale SAO raczej nie będzie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót