S
shiva5
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 36
na adwokackim test był trudny.
trochę masakra, ludzie generalnie strzelali
trochę masakra, ludzie generalnie strzelali
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ktoś pisał przecież, że ma szalenie tajne informacje o minikazusach na teście w tym roku. Nie chciało mi się w to wierzyć i okazało się, że miałem rację. Takie są właśnie te "przecieki" na forach publicznych. Skoro piszesz, że pytania były nawet znośne, to chyba było ok. Przecież najbardziej bałeś się testuloyd30 napisał:Minikazisów nie było ..... test znośny ... raczej mam do przodu. Ciekawe co nas czeka jutro - ale SAO raczej nie będzie.
FrankF napisał:Ktoś pisał przecież, że ma szalenie tajne informacje o minikazusach na teście w tym roku. Nie chciało mi się w to wierzyć i okazało się, że miałem rację. Takie są właśnie te "przecieki" na forach publicznych. Skoro piszesz, że pytania były nawet znośne, to chyba było ok. Przecież najbardziej bałeś się testu![]()
FrankF napisał:Ktoś pisał przecież, że ma szalenie tajne informacje o minikazusach na teście w tym roku. Nie chciało mi się w to wierzyć i okazało się, że miałem rację. Takie są właśnie te "przecieki" na forach publicznych. Skoro piszesz, że pytania były nawet znośne, to chyba było ok. Przecież najbardziej bałeś się testu![]()
marcin_r napisał:Na oko młodego aplikanta ten test ma raczej przesiewowy charakter.........