J
jfasola
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
skromnie dodam kolejne pytanie: sprzedaż firmy ;-) a może ktoś się zmierzył z odpowiedziami?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
krzysw napisał:zazdroszczę bowiem adwokacki bez porównania znacznie trudniejszy, u mnie kilka dziewczyn po wyjściu się popłakało i stwierdziło, iż nie wybierają się jutro
a Kibolski ty rad. czy adw. zdawałeś ?
FrankF napisał:Wydaje mi się, że działa w Was teraz stres - "gdyby się okazało, że nie zdałem, to przynajmniej powiem sobie i innym, że na trudnym teście".
FrankF napisał:Dlatego nie przerzucajcie się ocenami, kto miał łatwiej, a kto trudniej.
tepmusfugit napisał:83 poręczenie wierzytelności przyszłej
1. Nie mówiłem o różnicy adw/radc. Jestem na tyle rozgarnięty, że wiem, iż zdawaliście w tym samym czasie, a do tego - co ciekawe - testy były różne:wow:krzysw napisał:Nie licytujemy się tutaj kto miał łatwiej. Zastanów się człowieku ani radcy nie widzieli pytań na adw. i na odwrót więc nie wiem jak mielibyśmy to porównywać. Oceniam przez pryzmat zeszłorocznego testu. Sporo u nas pytań była ze zdania trzeciego przepisu tudzież § 3 tudzież następnych.
Pipino napisał:Te pytania które piszecie są łatwe.
TO radcowski tak ?
aniajk napisał:nie wiem czy już się powtórzyły, jeśli tak, to przepraszam
czy się powtórzyły, czy nie moje morale rosną bo z podanego przez Ciebie zestawu mam tylko 1 źle![]()
tepmusfugit napisał:te dopłaty to były chyba w z o o spólce