M
monika.merc1
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 48
w warszawskiej. Wyniki?nie mam bladego pojęcia. póki co usiłuje policzyć sobie punkty 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Barca napisał:Męczynas: nic dodać nic ująć co do zastawu rejestrowego.
Ja tylko powiem, że nie pamiętam pytania o dalszym istnieniu spółki (nieważne czy z o.o. czy akcyjnej) i dałbym sobie rękę uciąć że takiego nie było (egz. radcowski) więc albo ktoś pisze o egz. adwokackim albo buja albo ja powinienem mieć jedną rękę...
tepmusfugit napisał:32) o to kiedy w sp. z o.o. trzeba się zebrać celem podjęcia uchwały o dalszym istnieniu spółki - nie kojarzę tego pytania.
Racja..@Męczynas...już nie męczy nas...ban na 6 miesięcy.zastaw rejestrowy napisał:do męczynas"a: generalnie uzywasz bardzo brzydkich wyrazen, a to swiadczy o poziomie. Bez obrazy ale logowac się tylko po to zeby kogos obrazac? Nieładnie.
chyba o uchylenie w zaskarżonej części. Ja bym pisał o uchylenie w zaskarżonej części a ewentualnie o uchyenie i przekazania do ponownego rozpoznania.loyd30 napisał:Karne do przeżycia.
Mogłem lepiej napisać wniosek apelacji - zamiast o uchylenie w niezaskarżonej cześci wnosiłem o uchylenie i przekazania do ponownego rozpoznania (jako wniosek najdalej idący).
Pozatym ok.
Iliveagain napisał:chyba o uchylenie w zaskarżonej części. Ja bym pisał o uchylenie w zaskarżonej części a ewentualnie o uchyenie i przekazania do ponownego rozpoznania.