N
Neffra
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 83
Czy ktoś z Lublina może potwierdzić, że z admina nie przechodził brak 149? W szczególności osoby, które tego 149 nie miały?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jadycha napisał:Skoronie ma umowy to co naprawiać? I tak będziesz musiał mieć zgodę drugiej strony, a to tak samo jak sporządzić nową umowę z poprawną reprezentacją.
arvb napisał:Ale chociaż żadne wcześniejsze czynności nie będą nieważne, ponieważ ich jeszcze nie dokonano.
theBostonian napisał:mnie jeszcze sąsiad podkusił i wpisałem uczestnika w administracyjnym i teraz jestem mega wku.......
chociaż mam nadzieję, że to nie jest jakiś usadzający błąd - oczywiście poza brakiem art. 149 kpa w jakiejkolwiek formie
zastaw rejestrowy napisał:Ci którzy zdawali w Lublinie napiszcie z jakich powodów "oblewali". 8 osób z gospodarczego - niewazna umowa, a pozostałe 11 osób?? czy ktos nie zdał testu?
szamag napisał:Igciu, mam jeszcze jedno (też w miarę świeże).
I OSK 576/09 wyrok NSA z 22-02-2010
loyd30 napisał:Kogo wpisałeś jako uczestnika ?
theBostonian napisał:a obok art. 145.1.1.c) ppsa dodaliście może jeszcze 145.1.1.a) ppsa???
igciu napisał:ja dałem tylko literkę c uznają, że 28 pr bud jest normą proceduralną w ustawie szczególnej.
Remark napisał:Z list opublikowanych na stronie lubelskiej OIRP wynika, że w I komisji zdało 37 na 52 osoby, a w II komisji 49 na 53. Wygląda więc na to, że w II komisji ani błędna rep. na gosp., ani brak 149 na adm. same w sobie nie przesądzały jeszcze o wyniku pracy. Bo zakładam, że liczba osób, które mają choćby jeden z tych problemów jest większa niż 7,5%.
zastaw rejestrowy napisał:Ci którzy zdawali w Lublinie napiszcie z jakich powodów "oblewali". 8 osób z gospodarczego - niewazna umowa, a pozostałe 11 osób?? czy ktos nie zdał testu?