L
laboga
biedna_ja napisał:a co to ma za znaczenie, małe izby są bardziej przyjazna niż wielki moloch warszawski
absolutnie się z tobą zgadzam! to była tylko informacja.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
biedna_ja napisał:a co to ma za znaczenie, małe izby są bardziej przyjazna niż wielki moloch warszawski
szemas napisał:Wlasnie zorientowalem sie,ze mam idiotyczny blad w załaczniku do umowy - uchwała wz o powołaniu pełnomocnika itd z...podpisami notarialnie poświadczonymi...Spodziewam się najgorszego...
biedna_ja napisał:ale zdaje mi się że nie ma co liczyć na jakieś ludzkie podejście ...to tylko np. ja od nowa bede walczyła za rok......moje życie ...
(Nie)pewna napisał:Aaaa tam z życzliwością. To nie przyjęcie z ciasteczkiem.
Na takie rzeczy jak życzliwość nie ma co liczyć.
Strach się bać.
Na pocieszenie dodam, że ja jestem z Katowic, a ostatnio tam były rekordy bite.
Głowa do góry. Będzie dobrze.
laboga napisał:czy podejdą łaskawie czy nie tego nikt nie wie i wiedzieć nie będzie dopóki nie dostanie wyniku swojego egzaminu. Nie da się tego przewidzieć z góry. a powtórki pewnie wiekszość na tym forum poważnie się obawia. Ja już parokrotnie dostawałam spazmów. Naprawdę, nie ty jedna.
biedna_ja napisał:wiesz ja rozumiem ale ja mam ten dramat że mam złą reprezentacje zatem cóż na cuda nie ma co liczyć....
laboga napisał:je też mam błędnie opisaną reprezentację - mam dwóch członków RN bez wskazania na jakiej podstawie dwóch, nie mam 149 w adminie i w karnym mam - nie wiedzieć czemu - zaskarzoną całość! uwierz mi - nie śpię po nocach, a jak juz śpię - to mam koszmary!
podkop_kreta napisał:z 3 ręki, a nawet 4 ale z Warszawy, dowiedziałam się co następuje:
1. na cywilu trzeba było skarżyć tylko pkt 3 wyroku i koszty - jednak większość skarżyła tez pkt 1, ale to raczej będzie też przechodzić;
2. na karnym każdy popisał co innego...
3. na adminie trzeba było iść w procesowe;
4. na umowie najpewniej kwestia reprezentacji była kluczowa.
Tia, tylko które...?podkop_kreta napisał:z 3 ręki, a nawet 4 ale z Warszawy, dowiedziałam się co następuje:
3. na adminie trzeba było iść w procesowe;