S
szamag
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 141
Są osoby, które miały trzy czwórki, jedną tróję i 2 z administracyjnego. Brrr...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
po_egz napisał:Trzeba liczyć, że 20% nie zdaje.
TSW napisał:Do tej pory w ciszy śledziłem to forum i nie ukrywam, że przed dzisiejszymi wynikami miałem ogromnego stracha.
Dla zniecierpliwionych i spragnionych wiadomości z Krakowa informacje co powodowało ndst z poszczególnych przedmiotów (zebrane info od 3 osób, które niestety dzisiejszy dzień najchętniej chciałyby zapomnieć).
co do cywila:
- wpz 10 tys., brak podniesionych zarzutów procesowych, samo 444 i 445 bez negowania ustaleń faktycznych (czyli prawie jak w kluczu),
- karne - opinia, ale nikt z moich znajomych na szczęście nie zdecydował się na takie rozwiązanie, to jest tylko takie info od kogoś, kto zna kogoś co tak zrobił i podobno nie zdał, czyli jak to już na forum wyjaśniono jest to informacja z ...
- umowa: członkowie zarządu zamiast pełnomocnika lub RN to podobno z automatu ndst. Ktoś na forum pisał, że wspólnicy sp. z o.o. zrezygnowali z pierwszeństwa i napisał bezwarunkową. Niestety znam jedną osobę, która też tak zrobiła przy prawidłowej reprezentacji SA (pełnomocnik - tak przynajmniej twierdzi) i gospodarcze niestety ją zablokowało,
- administracja - tutaj na szczeście nasze komisje patrzyły (takie mam wrażenie) na argumentację i skuteczność skargi (o co akurat nie jest trudno). Brak zarzutu 149 nie powodował ndst przy racjonalnie wyjaśnionych innych zarzutach. Ja sam nie zająknąłem się o 149 a dostalem 4, powołałem 2 orzeczenia cytowane już przez Igciu.
Jutro będę się udzielał jeżeli zgromadzę więcej informacji. Dzisiaj idziemy na Kazimierz świętować co niecoJutro będę praktycznie korzystał z dobordziejstw kodeksu pracy w postaci "kacowego". Aha są to wszystko informacje na gorąco "spod tablicy". Niektórzy na pewno koloryzowali lub umniejszali swoje "grzeszki" bo komisja zła. Jakaś część prawdy w tym chyba jednak jest. Generalnie chyba krakowskie komisje po ludzku podeszły do tematu.
Powodzenia na wynikach! Spokój ducha tylko nas uratuje! Będzie dobrze!
TSW napisał:
podkop_kreta napisał:ja straciłam już nadzieję... po prostu za kilkanaście dni okaże się wynik negatywny... ;(
podkop_kreta napisał:widzę, że ludzie mogą iść pięknie ładnie równo, a np. z testu mieć 59 punktów... albo zdać wszystko super, a mieć ndst z jednego przedmiotu...
nadzieja mnie opuściła...