L
loyd30
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 870
No to wystarczyło, że jeden się uparł, że na 10000 % trza skarżyć decyzję o PnB .... reszta poleciała jak lemingi ....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lubuskie napisał:Masowo wszyscy stawiali zarzut z art. 7, 77, 80 kpa i 28 budowlanego oraz część osób 145 kpa - takie prace były ocenione zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Jeszcze raz podkreślam - ze względu na małą ilość zdających i postawę komisji, żadne hasło po sali nie mogło się rozejść i faktycznie się nie rozeszło, każdy pisał sam. Były oczywiście prace z zarzutem z art. 149 kpa, ale tutaj nie muszę pisać, ze te były ocenione pozytywnie.
Kryteria ocen nie są jasne i na pewno będą wyjaśniane.
szamag napisał:a może decydowało uzasadnienie?
szamag napisał:a może decydowało uzasadnienie?
szamag napisał:jak ktoś w uzasadnieniu napisał o przedwczesności itd, to przechodził nawet bez 149 (tak tylko głośno myślę)
igciu napisał:Znam ludzi, którzy mają 149 mimo że nie wpadli na przedwczesność, ale w drugą stronę nie znam nikogo. Tzn. jak ktoś już wie o przedwczesności to chyba wie też pod co to podpiąć..
KANTapli napisał:To znasz już mnie- już w samym zarzucie mam podkreślone, że organ przedwcześnie orzekł o braku przymiotu strony klienta, ale jako podstawę prawną mam 145 + 7 + 28prb + rozporz. Uzasadnienie mam ładnie naprowadzone na dwufazowość postępowania wznowieniowego i czekam z duszą na ramieniu na wyniki
igciu napisał:Znam ludzi, którzy mają 149 mimo że nie wpadli na przedwczesność, ale w drugą stronę nie znam nikogo. Tzn. jak ktoś już wie o przedwczesności to chyba wie też pod co to podpiąć..