M
mamuke
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 69
Upsss
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Solen napisał:Wiadomość dla oczekujących w Warszawie!
EGZAMIN RADCOWSKI 2011
"Uprzejmie zawiadamiamy, że ogłoszenie wyników dla osób zdających w Komisji Egzaminacyjnej Nr 9 nastąpi 1 września 2011 r. (czwartek), o godz. 17.00. Zmiana terminu jest następstwem wypadku i hospitalizacji jednego z członków Komisji Egzaminacyjnej."
zastaw rejestrowy napisał:moze zdesperowany niedoszly radca go napadl? Troche niestosowny zart...szkoda czlowieka ale osob zdajacych w komisji nr 9 szkoda
wracajac do kosztow: co myslicie na temat mojej koncepcji?
zastaw rejestrowy napisał:a jaka to byla pomylka?? bo mi sie wszystko zgadza 936
po_egz napisał:Koszty nie były właściwie zasądzone, ale pomyłka była na naszą korzyść. A kosztów w sumie skarżyć nie trzeba, jednak zwyczajowo to się robi
szamag napisał:no to rozumiem, że nie jest to jakiś bardzo duży błąd, jak się ich nie zaskarżyło?
zastaw rejestrowy napisał:a w jakim celu??? nic mnie to nie interesujeto sa wydatki i pkt IV go sad obciazyl czy nie??? w V wskazal tylko koszty sadowe a z kosztow sadowych powodka byla zwolniona