Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
info ze strony http://www.egzaminradcowski.pl/
ważne dla grupy 9 z Wawy

Uprzejmie zawiadamiam, że ogłoszenie wyników dla osób zdających w Komisji Egzaminacyjnej Nr 9 nastąpi 1 września 2011 r. (czwartek), o godz. 17.00. Zmiana terminu jest następstwem wypadku i hospitalizacji jednego z członków Komisji Egzaminacyjnej.

Przewodniczący Komisji Egzaminacyjnej Nr 9

sSA Urszula Wiercińska

podkop_kreta napisał:
info ze strony... ważne dla grupy 9 z Wawy

Uprzejmie zawiadamiam, że ogłoszenie wyników dla osób zdających w Komisji Egzaminacyjnej Nr 9 nastąpi 1 września 2011 r. (czwartek), o godz. 17.00. Zmiana terminu jest następstwem wypadku i hospitalizacji jednego z członków Komisji Egzaminacyjnej.

Przewodniczący Komisji Egzaminacyjnej Nr 9

sSA Urszula Wiercińska

Ale ich załatwili...

co wy z tymi kosztami :P trzeba było złożyć wniosek o zasądzenie za obie instancje i tyle - nie skarży się samej części odnośnie kosztów...

dla mnie to niezrozumiale z ta komisja nr 9.
oczywiscie, ze wypadek losowy bardzo przykry, ale w jakim celu sa powolani takze "zastepcy egzaminatorow" w kazdej komisji?

pikokish napisał:
co wy z tymi kosztami :P trzeba było złożyć wniosek o zasądzenie za obie instancje i tyle - nie skarży się samej części odnośnie kosztów...

no tak, ale już mleko się wylało:) więc pytanie czy Ci którzy tak mieli zaliczyli?

Dalej wracam do kosztow?? Skarzy sie czy sie nie skarzy??

zastaw rejestrowy napisał:
Dalej wracam do kosztow?? Skarzy sie czy sie nie skarzy??

Ja skarżyłem w zakresie w jakim sąd nie przyznał pełnych kosztów zastępstwa procesowego.

TAK LOYD WIEM, ze tak napisales, ale czekam na inne "koncepcje". ;)

Moje koszty jak Lloyda, ja uważam, że to oki!!!
Lloyd:)! taką koncepcję przyjęliśmy i takiej będziemy się trzymać

Halo halo Warszawo z komisji nr 7, odezwij się! na czym oblali tylu ludzi? nie trzymajcie nas w niepewności!

zomada napisał:
Z admina są tylko cztery oceny powyżej dst. Masakra.
Podejrzewam, że ci co nie zdali z admina nie wspomnieli nawet o dwuetapowości postępowania wznowieniowego. Ci co zdali z trójami pewnie nie mieli zarzutu ze 149, ale w uzasadnieniu zauwazyli problem dwuetapowości. To tylko moje przypuszczenia.

oceny kiepskie... dołujące te wyniki...
może to jakaś taka pokazówka???

Solen napisał:
Powinno być raczej tak:)

Gratulacje :brawo:
Jaką koncepcję przyjąłeś co do kosztów?:)

Solen:
wczoraj około godz. 23 była dyskusja co do kosztów. Czyli skarżymy pkt V, wnosimy oddzielnie o koszty za I instancję i oddzielnie za II instancję. Punkt V skarżymy w zasadzie w całości

laboga napisał:
Halo halo Warszawo z komisji nr 7, odezwij się! na czym oblali tylu ludzi? nie trzymajcie nas w niepewności!

Znajona z pracy mojej koleżanki (która też jeszcze czeka na wyniki) zdała. Nie miała 149 i w uzasadnieniu nawet o nim nie wspomniała.
Informacja na 100%.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót