Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Moje podsumowanie, 10 ndst z gosp, 10 z admina (pokrywa się część), karne 7 osób ndst, za to cywil...11 ndst...

dla mnie najbardziej szokujące zestawienie - 2 z gospodarczego i 5 z admina - to boli...

trudno ocenić te wyniki, może być tak ze większość ndst się pokrywa i wtedy procentowo wyniki ogólne ok, ale z drugiej strony w adm i gosp widać, że część jednak nie pokrywa, czy ktos zna całościowe (procentowe) wyniki ??

Zwraca uwagę bardzo duża liczba "3" z admina - czyli w Kielcach wyciągali ludzi... :)

W Kielcach błędna reprezentacja kładła gospodarcze.

Mi z wyliczeń wychodzi 30 niezależnych od siebie ndst... natomiast liczba osób zmienną jest... np. test zaczynał się od drugiej osoby, karne też...??? potem były listy z 78 wynikami cywil, a inne z z 71 wynikami na karnym...

napiszcie proszę jak ktoś ma pełnomocnika po stronie nowaka?

ktoś pisał, że niezdawalnośc jest na poziomie 20%... mi wychodzi duuuużo więcej...
ale przez to, że wyniki są podawane w takim formacie, i nie wiem ilu na pewno zdawało, cięzko podać konkretnie %...

nil napisał:
napiszcie proszę jak ktoś ma pełnomocnika po stronie nowaka?

a co ma to do rzeczy...ważne żeby reprezentacja prawidłowo była określona po stronie Zbywcy

podkop_kreta napisał:
ktoś pisał, że niezdawalnośc jest na poziomie 20%... mi wychodzi duuuużo więcej...
ale przez to, że wyniki są podawane w takim formacie, i nie wiem ilu na pewno zdawało, cięzko podać konkretnie %...

ja pisałem...faktycznie teraz jak to analizuje to raczej będzie powyżej 30

podkop_kreta napisał:
Kielce, wypowiedzcie się... za co ndst z karnego???? za co z cywila???

Narazie nie mam pojęcia. z przecieków wiadomo, że jak wszędzie ndst. za reprezentację. Karne ndst za opinie. więcej nie wiem

Z karnego 3 - chyba położył mnie ne peius (wnbiosłem o skazanie w pkt 1).
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5:D

jadycha napisał:
Narazie nie mam pojęcia. z przecieków wiadomo, że jak wszędzie ndst. za reprezentację. Karne ndst za opinie. więcej nie wiem

Nie wszędzie. W ZG zła reprezentacja dawała również ocenę pozytywną.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót