P
podkop_kreta
Moje podsumowanie, 10 ndst z gosp, 10 z admina (pokrywa się część), karne 7 osób ndst, za to cywil...11 ndst...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niepijpiotrek napisał:więc udowodnij, że jest ważna ....
podkop_kreta napisał:Moje podsumowanie, 10 ndst z gosp, 10 z admina (pokrywa się część), karne 7 osób ndst, za to cywil...11 ndst...
jadycha napisał:K....a zzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłllleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm![]()
puerto napisał:W Kielcach błędna reprezentacja kładła gospodarcze.
nil napisał:napiszcie proszę jak ktoś ma pełnomocnika po stronie nowaka?
podkop_kreta napisał:ktoś pisał, że niezdawalnośc jest na poziomie 20%... mi wychodzi duuuużo więcej...
ale przez to, że wyniki są podawane w takim formacie, i nie wiem ilu na pewno zdawało, cięzko podać konkretnie %...
podkop_kreta napisał:Kielce, wypowiedzcie się... za co ndst z karnego???? za co z cywila???
emmma napisał:Ta błędna to wyłącznie zarząd? Mam nadzieję....
jadycha napisał:Chyba tylko. Koleżanka miała przewodniczącego RN i zdała.
jadycha napisał:Narazie nie mam pojęcia. z przecieków wiadomo, że jak wszędzie ndst. za reprezentację. Karne ndst za opinie. więcej nie wiem