A
Aglaia
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 116
blablab napisał:Tak był też taki film "Życie jest piękne"...
Może być piękne nawet jak nie wszystko będzie dobrze (jak w powoływanym przez Ciebie filmie).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
blablab napisał:Tak był też taki film "Życie jest piękne"...
renataxxx napisał:Właśnie - jakby można bliżej, za co te pały z karnego?
Czyli 7 pał - 2 za opinie. Pozostałe niedostateczne też za opinie? Wybaczcie moi drodzy dociekliwość, ale mam karne niepewne, w związku z tym drążę temat... Trochę się boję...
Wyrazy współczucia dla tych, co ich uwalili....
macius82 napisał:Był też taki film "Teksańska masakra piłą mechaniczną" ;-)
ol-n napisał:masz takie dokładne wiadomości a przecież zbierają się dopiero jutro, a wyniki oficjalne w piątek!!! Ja też zdawałam w olsztynie i mam obawy że znajdę się w tym niechlubnym gronie oblanych. . A może wiesz także co kładło prace z admina, karnego czy gosp?
imperator napisał:Szczegółów dokładnie nie znam. W gospodarczym podobno ndst było za reprezentację. Jeśli chodzi o karne i admin, to ndst pierwotnie miało być więcej, skończyło się na odpowiednio 6 i 2 baniach.
A Tobie jak poszło z reprezentacją na gospodarzu?
podkop_kreta napisał:jeszcze mam nadzieję, coraz mniejszą jednak z każdym dniej im bliżej wyników...
w środę ma wyniki pierwsza komisja (chyba k.11?) z hali III w expo... ciekawe jak tam pójdzie...
szymku napisał:Co znamienne - nikt nam nie życzył powodzenia.
Także, przy całej sympatii dla (Nie)pewnej, dla własnego dobra lepiej założyć, że się nie zdało. Unikniemy niepotrzebnych rozczarowań.
euglena zielona napisał:nie, pierwsza w tym tygodniu to komisja 12, hala 3, a wyniki w czwartek - właśnie ja na nie czekam. Nastepne wyniki z kolejnej komisji w piątek.
Czekamy...
ol-n napisał:z gosp mam raczej ok bo pełnomocnik powołany uchwałą walnego, mnie martwi admin gdyż nie mam sławnego już 149 tylko 7,77,107,145 i ogólnie nie na temat, karne natomiast mniej więcej jak klucz mówi chociaż z odstępstwami na moją niekorzyść oczywiście. Te 2 ndst z admina to za co, nie wiesz?
(Nie)pewna napisał:Jestem przygotowana na najgorsze, ale spodziewam się najlepszego.
Taki Sobie napisał:Czy ktoś może mi powiedzieć jak znaleźć pracę egzaminacyjną (w prosty sposób) na dysku twardym laptopa?
Jak myślicie czy powołanie na adminie podstawy uchylenia decyzji jako art. 145 par. 1 pkt 1 lit. b zamiast c przy jednoczesnym prawidłowo sformułowanym wniosku (o uchylenie decyzji) dyskwalifikuje pracę albo jest powodem obniżenia oceny?