T
Taki Sobie
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Jeszcze raz- oczywiście o uchylenie postanowienia a nie decyzji
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aglaia napisał:k:
Zazdroszczę nastawienia bo u mnie to raczej "Hoping for the best but expecting the worst" :-( .
Jeremi007 napisał:fiu fiu nieźle napisane...powiem tak, (..)jak czytam takie żałosne testy to w sumie przestaje się dziwić, że ludzie dostają gały w izbie warszawskiej, skoro mają taki poziom intelektu. ja miałem wyniki w piątek; od samego początku czułem, że łapie się w wytycznych bo szedłem w dobrym kierunku i wynik mnie nie zaskoczył - zdałem. z admina byłem zadowolony i dostałem 4, mimo, że w komisji posypało się bardzo dużo gał.
Jeremi007 napisał:spiepszy
Jeremi007 napisał:w przypadku wątpliwości mój post tyczył się do wątku: "szymku".
Jeremi007 napisał:jak masz zgodnie z wytycznymi (lub mniej więcej dobrze) to zdasz. jak masz źle to cię nie wyciągną i tyle w tym temacie.
igciu napisał:A co jeśli ktoś ma dobrze, ale niezgodnie z wytycznymi, bo ktoś "spiepszył" wytyczne?
Aniaodwołująca napisał:Ja też lubię ten wierszyka tak poważniej z cywilna byłam pewna że poszło dobrze. Wytyczne upewniły mnie w tym przekonaniu. W piątek były wyniki - jakież było moje zdziwienie, gdy z cywilnego zobaczyłam "2"!!. Jutro idę zobaczyć swoją pracę (niestety nie mogę jej wyszukać w komputerze). Cóż pozostaje odwołanie i nauka do egzaminu w przyszłym roku.
Aniaodwołująca napisał:Ja też lubię ten wierszyka tak poważniej z cywilna byłam pewna że poszło dobrze. Wytyczne upewniły mnie w tym przekonaniu. W piątek były wyniki - jakież było moje zdziwienie, gdy z cywilnego zobaczyłam "2"!!. Jutro idę zobaczyć swoją pracę (niestety nie mogę jej wyszukać w komputerze). Cóż pozostaje odwołanie i nauka do egzaminu w przyszłym roku.
euglena zielona napisał:a co do ewentualnych, tfffu tfffu, poprawek.
Może mnie Poprawicie ale czy przypadkiem nastepny egazmin nie jest za rok a za 1,5?
Mam kolegę na aplkikacji o rok niżej i oni zaczeli nie tak jak my we wrzesniu tylko pół roku później (Warszawa), więc ich egzamin wypada za 1,5 roku... no chyba że ktoś się nad naszym rocznikiem zlituje i wyznaczy coś dadatkowo, choć trudno mi w to chwilowo uwiezyć.
Jeremi007 napisał:fiu fiu nieźle napisane...powiem tak, w izbie warszawskiej po porostu jesteś numerem, co nie oznacza, że z założenia mogą cię oblać. jak masz zgodnie z wytycznymi (lub mniej więcej dobrze) to zdasz. jak masz źle to cię nie wyciągną i tyle w tym temacie. rozumiem, że jak ktoś spiepszy egzamin to szuka usprawiedliwienia, ale bez przesady, jesteśmy dorosłymi ludźmi więc zachowujmy się jak dorośli, nie dzieci. jak czytam takie żałosne testy to w sumie przestaje się dziwić, że ludzie dostają gały w izbie warszawskiej, skoro mają taki poziom intelektu. ja miałem wyniki w piątek; od samego początku czułem, że łapie się w wytycznych bo szedłem w dobrym kierunku i wynik mnie nie zaskoczył - zdałem. z admina byłem zadowolony i dostałem 4, mimo, że w komisji posypało się bardzo dużo gał.