P
podkop_kreta
czy ktoś wie, czy Wawa dziś cokoliwek opublikuje? czy jednak poniedziałek środa wyniki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
franklinek mowi napisał:Koleżanko, wyślij swoje zarzuty koniecznie na forum
podkop_kreta napisał:czy ktoś wie, czy Wawa dziś cokoliwek opublikuje? czy jednak poniedziałek środa wyniki?
smaklimonki napisał:w OLSZTYNIE POLEGŁO 20 OSÓB
smaklimonki napisał:w OLSZTYNIE POLEGŁO 20 OSÓB W TYM JA NIESTETY TYLKO NIE WIEM Z CZEGO BO MNIE NIE BYŁO OSOBISCIE. Q..................!!!! 4 LATA ZOSTAŁY W CIEMNEJ......NIC TRZEBA PISAĆ ODWOŁANIE A BĘDZIE U NAS Z CZEGO, TYM BARDZIEJ, ZE PRACE ZMIESCIŁY SIE W KLUCZU. OKAZUJE SIE , ŻE LATA PRACY W KANCELARII I W SADACH, SAMODZIELNE PISANIE I WYGRYWANIE SPRAW NIE SWIADCZY O NADAWANIU SIE DO ZAWODU JASNA CHOLERAAAAAAAAA:-x:-x
london_dreamer napisał:z info jakie dostała moja koleżanka wyniki będą już zgodnie z terminami, nawet jeśli w oirp są wcześniej (podobno poniedziałkowe wyniki są już od środy, ale mają być opublikowane w poniedziałek o 9.00)
zastaw rejestrowy napisał:które izby jeszcze nie oglosily wyników?? juz chyba nawet lepiej wiedziec ze sie nie zdalo niz tak dlugo czekac. Podobno dzisiaj ogloszenie w Olsztynie?? i we Wrocławiu? Moze juz macie wyniki? Jak poszlo??
aplikant_ napisał:Igciu zniknął ostatnio z forum, ale chyba nadal czeka na wyniki w warszawie, chyba, że coś mi umknęło...
loyd30 napisał:Igciu zdał ?
Remark napisał:Blablab - to jest bardzo dobry wyrok! Pasuje idealnie do naszego kazusu.
WSA orzekł dokładnie wbrew wytycznym, a więc z całkowitym pominięciem 149 i z uwzględnieniem 28 kpa (badanie przymiotu strony już na etapie orzekania o wznowieniu). Wyrok ten został przez NSA utrzymany. Natomiast nasuwa mi się taka refleksja co do orzeczenia NSA: NSA jest związany granicami skargi kasacyjnej, a przecież w skardze kasacyjnej nie zarzucano tu naruszenia 149, ale dalej uderzano w strunę "bycia stroną". W takim stanie rzeczy NSA choćby i chciał, to nie mógłby oprzeć swego wyroku na 149, prawda? I dlatego troszkę się martwię, czy to troszkę nie osłabia naszej argumentacji.
blablab napisał:jakby ktos był zainteresowany - w składzie snsa egzaminująca w komisji nr 17 w warszawie
igciu napisał:Igciu czeka do poniedziałku, kiedy to o godzinie 8:30 ogłosi się k6, której wyniki leżą już wprawdzie w oirpie, ale pozostają owiane mgiełką tajemnicy...
Anhella napisał:Info z dziś z rady -jutro zbierają się 2 komisje (które nie byli w stanie powiedzieć). Jak uchwalą to jest odgórny prikaz wywieszania wyników asap bez czekania na termin. Czyli jest szansa że jutro![]()
ol-n napisał:oirp olsztyn ZDAŁAM!!!!, administracyjne bez dwuetapowości postępowania i jest dobry, w gospodarczym przedmiot zastawu nie wydany, ale na dst, cywil bez 445 i 481 i też trzy, reszta na dobry - huurra!!!!