P
podkop_kreta
czy można prosić o jakieś info co do k.15?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zastaw rejestrowy napisał:nic z tego, zero przecieków poza tymi wczesniejszymi z gospodarczego. Zarząd = niedostateczna. Ale podobno w innej izbie to przechodzilo. W wawie wszystko zgodnie z harmonogramem.Oczywiscie myslę o terminach ogłaszania wyników, bo same wyniki juz mniej cieszą. :brawo:
biedna_ja napisał:warszawa k6 mam same 4 i ten jeden babol
szukam różbuch argumentów ale narazie jestt jedno orzeczenie z 99 r ale mocno skrytykowane
arvb napisał:Na forum podawano, że ze złą reprezentacją zdawały osoby w Zielonej Górze i Wrocławiu.
arvb napisał:Na forum podawano, że ze złą reprezentacją zdawały osoby w Zielonej Górze i Wrocławiu.
biedna_ja napisał:w takim razie niech te osoby sie odezwą!!!!!!!!
Wikitor napisał:niestety jak znam życie te osoby się nie odezwą, świętują ,piją i siedzą jak myszy pod miotłą bo wiedzą , że gdzie indziej by to była murowana dwója. Może tylko kooko 2 coś załatwi, a tak to będzie cisza jak makiem zasiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:x
szamag napisał:ja słyszałam plotkę (ale nie ręczę za wiarygodność) że z adm. ponad 20 pał. Niestety.
Ale czy za brak 149 tego nie wiem.
biedna_ja napisał:w takim razie niech te osoby sie odezwą!!!!!!!!
mati_krk napisał:Raczej nie ma co liczyć, że się teraz ktoś przyzna, że zdał ze złą reprezentacją, jak i ze złymi zarzutami z adm. Wiem po znajomych, że każdy się boi, żeby MS nie zrobiło ponownej oceny pracy.
Zaraz po egz. znajomy mówił jakie miał błędy w skardze z adm. a jak ogłosili wyniki i zdał to teraz się chwali, że miał zgodnie z kluczem i zdał!
Różne osoby czytają to forum.
MS ma przecież prawo wnieść sprzeciw od uchwały w sprawie wpisu na listę i tego się ludzie najbardziej boją.
keno napisał:Czy komuś może brakuje do szczęścia 1 punktu z testu? Być może jest jakiś pomysł na zakwestionowanie poprawności pytania z testu?:![]()
zastaw rejestrowy napisał:chyba w Zielonej Górze nieprawidłowa reprezentacja nie przechodziła. Podzielam zdanie Wikitora. Takie osoby muszą cichutko siedziec. Wcale im się nie dziwie. Ale to świadczy, ze komisje stosują rózne kryteria. W tym przypadku korzystne dla zdajacego, wiec moze lepiej nie dopytywac bo rozpeta się "akcja" weryfikowania wyników. Tym bardziej, ze ta osoba chyba jeszcze nie ma uchwaly tylko info ze zdala. Tak mi sie wydaje. aLE Trzeba zapytac osobe ktora o tym pisala - podobno ma info z pierwszej reki.
keno napisał:Czy komuś może brakuje do szczęścia 1 punktu z testu? Być może jest jakiś pomysł na zakwestionowanie poprawności pytania z testu?:![]()
podkop_kreta napisał:słyszałam, że chyba z budowlanego albo zagospodarowania przestrzennego można było coś uznać za wprowadzające w błąd ze względu na przepisy przejściowe... a tam chyba w pytaniu był termin... i np. mogły być dwa terminy jako prawidłowe... ale to tylko zasłyszane... trzeba byłoby zagłębić się w temat.