P
podkop_kreta
a co mają powiedzieć ci którym sam zastaw uwalał umowę... to też tylko jeden z elementów...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podkop_kreta napisał:a co mają powiedzieć ci którym sam zastaw uwalał umowę... to też tylko jeden z elementów...
lblegal napisał:czy ktoś wie, dlaczego jest dużo dwój z cywila w Wawie? co decydowało o ndst.?
podkop_kreta napisał:a co mają powiedzieć ci którym sam zastaw uwalał umowę... to też tylko jeden z elementów...
biedna_ja napisał:Zbieram narazie materiały na odwołanie.
Nawet jak po egzaminie rozpatrzą w przyszłym roku trudno i tak muszę zycie sobie pod ten egzamin szykować ale wiesz za rok kolejne 4 czesci i kolejna mozliwosć niezdani innej czesci niewstrzelenie się w wytyczne i zła komisja i tak mozana z nimi walczyc i walczyc...
nil napisał:podobno ktoś zdał z zarzutem nieważności z cywilnego ? powiedzcie jak wiecie o co w tym chodzi
jednak w wawie przechodzą 7, 77 czy to reguła, czy tylko jeden przypadek?
ninia-1 napisał:a tak jeszcze w ramach polemiki, ze nie zdali ci z błednym zastawem tj. niewydanym. To moijm zdaniem jest tylko polemika z oceną i gradacją ocen, bo nie ma orzeczeń i zdań miniejszościowych mowiących o tym ze nie trzeba wydawac. Te błedy wynikały albo z pośpiechu i stresu albo niewiedzy. U niektórych zarząd wynikał z niewiedzy iu ci zasłuzyli na pałę może, ale u niekktórych jak widac wynikał z przyjęcia poglądu mniejszościowego i to jet nie fair, bo ci ludzie zauważyli problem, znali przepis a przyjeli pogląd krytykowany ale istniejący.
blablab napisał:A ja bym podeszła do problemu zastawu inaczej... zdający na części gospodarczej ma sporządzić umowę, a nie umowy. U nas de facto do sporządzenia były dwie umowy więc jak mozna kogoś uwalić na niedoregulowanym zastawie?
zonka napisał:My mamy ogłoszenie wyników 22.07 i nie wiem czy maż wyrobi bo jest coraz gorzej...
nie mogli jednego dnia wszystkiego opublikować :/
zachowuje się jakby on jeden zdawał ten egzamin i mimo ze nie zna jeszcze wyników to jakby jedyny go oblał...
nic się liczy - dziecko, ja, reszta rodziny... paranoja z jednej strony oczekuje pocieszenia a z drugiej każde pocieszenie traktuje negatywnie lub jako atak
zastanawiam się czy nie lepiej byłoby gdyby oblał.. może przynajmniej by się czegoś nauczył :/
czy wszyscy zdający się też tak zachowują?
ninia-1 napisał:a tak jeszcze w ramach polemiki, ze nie zdali ci z błednym zastawem tj. niewydanym. To moijm zdaniem jest tylko polemika z oceną i gradacją ocen, bo nie ma orzeczeń i zdań miniejszościowych mowiących o tym ze nie trzeba wydawac. Te błedy wynikały albo z pośpiechu i stresu albo niewiedzy. U niektórych zarząd wynikał z niewiedzy iu ci zasłuzyli na pałę może, ale u niekktórych jak widac wynikał z przyjęcia poglądu mniejszościowego i to jet nie fair, bo ci ludzie zauważyli problem, znali przepis a przyjeli pogląd krytykowany ale istniejący.
podkop_kreta napisał:Żono, w odpowiedzi na Twój post mogę powiedzieć, że mój mąż mówi o mnie i o naszej sytuacji domowej dokładnie to samo...
blablab napisał:A mój mąż... już nic nie mówi. Chodzi skulony przy ścianie, gdy do niego mówię spuszcza wzrok nerwowo przytakując. Cierpi praca, cierpi dom. Przestałam gotować, sprzątać (choć staram się), Wszystko jest na jego głowie. Nie mam ochoty wychodzić wieczorami... jest internet, jest telewizor i to wystarczy. Nawet książek nie czytam!!!i wszystko mnie wk..........................