R
rayof_light
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 127
Przed chwilą dostałem list z informacją, że zostałem zakwalifikowany, o miejscu, czasie itd. Nie ukrywam - trochę się zestresowałem
OIRP Toruń.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rayof_light napisał:Przed chwilą dostałem list z informacją, że zostałem zakwalifikowany, o miejscu, czasie itd. Nie ukrywam - trochę się zestresowałemOIRP Toruń.
KarolinaGromek napisał:Wow fajnie. Ja też czekam, codziennie sprasdzam skrzynkę bo wiem że to mi da kopa![]()
K.L.O napisał:Czy jest ktoś z ORA Warszawa kto nie ma jeszcze zmienionego statusu w extranecie ? Ja mam nadal, że trwa weryfikacja dokumentów... Czy ktoś może kontaktował się w tej sprawie z ORA ?
KarolinaGromek napisał:Ja też już mam zaproszeniezastanawiam się czy z kluczykiem do auta mnie wpuszczą?
_Honey_Bunny_ napisał:Słyszałam jedynie o ewentualnych problemach przy wnoszeniu telefonu, zamierzam zostawić w samochodzie. O kluczyku jeszcze nie...
KarolinaGromek napisał:Serio? Ja kiedyś sprawdzałam ale w przypadku ue i sie zgadzalo wszystko
bisti40 napisał:Witam. Robicie ustawy o samorzadzie gminnym, powiat wojewoda i ubez. społeczne