C
Cal Dexter
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 36
Tak, jest. Egzamin na adwokacką był w sali piętro wyżej i wyglądał tak samo z tego co wiem od znajomych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cal Dexter napisał:Materiał operacyjny z zeszłego roku (RZE)http://www.oirp.rzeszow.pl/image/510/default/Egzamin.jpg
pimp napisał:mam pytanie, tylko prosze mnie nie odsyłać do innych tematów bo to jest związane ze zbliżającym sie egzaminem.
Na pytanie w jakim wymiarze orzeka się zakaz wstępu na imprezę masową odpowiedź powinna być: od 6 m do 12m, od 6 m do 6 lat czy może 2 do 6 lat (zgodnie z art43 kk). Przyznam szczerze że nie mam zielonego pojęcia jak w tej materii ułożyć sobie wiedzę. Pomocy
MariuszAgaton napisał:
Paulo999 napisał:Czy to z ostatniego egzaminu, czy srednia z kilku lat?
Ja się nie uczę, odpuszczam to sobie. O ile się nie mylę, do tej pory nie pojawiały się pytania z tej materii.Paulo999 napisał:Czy z KPK uczycie sie postepowania w stosunkach miedzynarodowych? Gdzies chyba czytałem, ze nie było nigdy pytan z tego działu...
kokar napisał:Witam wszystkich po raz pierwszy
Przebrnęłam już przez większość ustaw i teraz chciałabym sprawdzić swą wiedzę. Patrzyłam na różne serwisy testami, najbardziej przypadł mi do gustu ipso-iure. Fajny i funkcyjny wygląd-dobrze się rozwiązywało testy. Niestety dostęp za darmo udostępniają tylko a godzinkę. Mam więc do Was pytanie czy ktoś już może korzystał z tej strony może się podzielić swoimi odczuciami?