P
Proxiti
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Mam wyrok nakazowy za dopuszczenie do prowadzenia bez uprawnień sprawdzę paragraf i podam. Dokładnie było zdjęcie samochodu i przyczepy. straż nie ma możliwości technicznych żeby umieścić na zdjęciu dwie tablice wiec pytała mnie dwa razy za pierwszym razem przysłała zdjęcie przyczepy i jej numer rej i pytała kto prowadził przyczepę - podałem osoby które mają dostęp potem przysłała to samo zdjęcie też z numerami przyczepy ale w notatce pytała o samochód podała numer samochodu - nie wiem skąd go wzięła bo nie ma na zdjęciach i też pytała kto prowadził ale już samochód wiec znowu podałem osoby które mają dostęp. Wiec mają odpowiedz kto miał dostęp do samochodu i przyczepy i złośliwie to zestawili w jeden zestaw i oskarżyli mnie że dopuściłem do jego kierowania. Dodam jeszcze że najlepsze jest to że mam dwa wyroki za wykroczenia wzajemnie się wykluczające bo jeden za dopuszczenie do prowadzenie a drugi za składanie fałszywych zeznań bo osoby które nie miały uprawnień napisały że nie prowadziły zestawu. Wiec jak nie prowadziły to nie dopuściłem do wykroczenia pierwszego ale podałem nieprawdę.