Mirr
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 5 279
Mail tak dodatkowo, nieobowiązkowo proponuję. Jak wyślesz ZPO to wystarczy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mandzioł napisał:tel 224309999 może ma ktoś numer faxu bo nie udało się wydębić...dzwoniłam cztery razy z rozwiązaniem umowy a konto wciąż aktywne chociaż zawsze mówią ,że anulowane.Poszedł list PO ale jeszcze bym fax posłała,gdzieś wcześniej widziałam nr ale jak zmienili nr telefonu to może i faxu też może ktoś jest na bieżąco w tej sprawie bardzo proszę o podpowiedź aha mejle też poszły dwa zero odzewu
daria6601 napisał:Ja chciałam się dowiedzieć,czy zawarłam jakąś umowę,bo nie mam zielonego pojęcia.
Wczoraj dzwonił do mnie mężczyzna z zastrzeżonego nr,pytał się o jakąś ankietę (ostatnią jaką pamiętam wypełniałam przy 'Biedronce' i dotyczyła gum do żucia i zakupów. potem podałam Pani imię i nazwisko wraz z nr telefonu. i myślałam że chodzi o nią) .
Potem powiedział że wylosowali mnie do odebrania maszynek i pokrywam tylko koszt przesyłki więc się zgodziłam,potem mężczyzna zaczął opowiadać o kolejnych paczkach za opłatą. Kiedy to usłyszałam rozłączyłam się i kolejnego telefonu nie odebrałam.
Czy zawarłam z nimi jakąś umowę ?
A poza tym czy przy rozmowie trzeba podawać adres do wysyłki ?
Bo w żadnym przypadku nie podaje swojego adresu i danych wraz z nr telefonu w internecie więc,jeżeli dane trzeba podać im osobiście ulży mi.
iwonastep napisał:Nic nie płać i zrób tak, jak ci napiszę :
Na adres mailowy : kontakt@westerfield.ch, wyślij dzisiaj takiego maila.
Dzień dobry, ze względu na dzisiejszą rozmowę z przedstawicielem Państwa firmy składam pisemne oświadczenie:
Oświadczam, że zgodnie z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz.U nr 22, poz. 271 z późn. zm.) odstępuję od umowy zawartej dnia 31.01.2013..... telefonicznie z panstwa pracownikiem.Jednocześnie informuję, że rezygnuję ze wszystkich produktów Państwa firmy. Proszę również o usunięcie moich danych osobowych z systemu informatycznego Państwa firmy.
Proszę o pisemne potwierdzenie przyjęcia rezygnacji.
Podaj swoje imie i nazwisko i pesel.
Chyba nie będziemy wyważać otwartych drzwi?sabinka1890 napisał:co zrobic z ta upierdliwa firma
Mirr napisał:Chyba nie będziemy wyważać otwartych drzwi?
Czytaj post #655, #657 i #659