Wiedziałem!!!!! Wiedziałem że znam skądś to nazwisko i te dwie gęby na zdjęciu z NK!!
Daliście mi cały dzień myślenia... ale WIEM już skąd ich znam...
Drodzy koledzy i kolezanki - te wszystkie pisma i psudofaktury z firmy M. i jej fagasa Jarosława T. możecie sobie wsadzić w ... Jaka szkoda że dopiero teraz natrafiłem na ten post... Doszło tu do jakiejś paranoi - uczciwi (jak mniemam) ludzie z tego forum zastanawiają sie czy zapłacić czy nie zapłacić firmie-krzak której zarząd jest doskonale znany np. krakowskiemu CBS. To chore...
na pocieszenie powiem ludziom z tego forum że pani M. w swojej nieokiełznanej zachłanności próbowała oszukać nie tylko uczciwych przedsiębiorców, ale też takich którzy nie zgłaszają spraw w prokuraturach, sądach itp,. tylko załatwiają to INACZEJ.
Ech.. Marta, młoda jeszcze jesteś i po co ci to wszystko? A widze że wierzyciele z It-Impu nie znaleźli cie jeszcze skoro czytasz to forum....
P.S.
Jako ciekawostka - ten adres przy Pl. Solnym był swego czasu wykorzystywany przez wiele trefnych spółek których prezesi/udziałowcy/zarząd albo siedzą albo są poszukiwani LG abo...

Pozdrawiam.