Chodzi o jeden z komentarzy o takiej treści:
""NO BONO" pisze... 1201
Witam po dość długim oczekiwaniu przesyłam dziś Państwu dobrą nowinę - odebrałem dziś pismo z prokuratury - odnośnie umorzenia dochodzenia. Za chwilę wyśle je do pana Krzysztofa tylko muszę dane pozaklejać

Tym samym proszę Pana K. o podpięcie tej dokumentacji pod całość skanów dotyczącą naszej sprawy! Oczywiście muszę przypomnieć jak wcześniej pisałem, iż każda spraw toczy się własnym torem (ja miałem najwidoczniej bardzo rzetelnego prokuratora, który nie dał się nabić w butelkę i stoi po prawdziwej stronie prawa za co dziękuję) tzn. może być umorzenie lub nie, poza tym to nie zamyka jeszcze sprawy gdyż "pro kancelaria" (śmiech na sali) może jeszcze dochodzić swych w mniemaniu spraw na własne konto w procesie.
Niniejszym warto przeczytać dokumenty które zaraz prześle POZDRAWIAM!
Pytanie do pana Krzysztofa - czy jest możliwość dochodzenia jakiegoś odszkodowania od w/w "pro kancelarii"
Z góry dziękuję za odpowiedź
15 grudnia 2011 10:19
ktosiek pisze... 1202
NO BONO skąd jesteś i czy ktoś z białegostoku dostał wezwanie na policję?
15 grudnia 2011 11:01
Krzysztof Lehmann pisze... 1203
Tak - potwierdzam. Otrzymałem w dniu dzisiejszym e-maila z którego wynika, iż prokuratura umorzyła prowadzone dochodzenie przeciwko powyższemu czytelnikowi (#1201) - za udostępnienie płyty Boom Hit vol.11.
Pismo pozwolę sobie udostępnić w następnym artykule, który postaram się jak najszybciej napisać. Będą tam informacje o możliwościach "monitorowania" sieci i przetwarzania w związku z tym danych osobowych - w oparciu również o informacje które znajdują się w w/w postanowieniu.
Jak się okazuje, Kancelaria korzystała ze "specjalnego oprogramowania" w celu wyszukiwania naruszeń...
Omawiane postanowienie zostało wydane przez Prokuraturę w Kędzierzynie-Koźlu.
15 grudnia 2011 14:12
Ich źródło to wskazany wcześniej adres.
Sprawa dotyczy torrenta.