R
roedel
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 137
Kolega miał 112 i się nie dostał, koleżanka, której wychodziło 121 ma jednak 123 punkty i jest w drugim etapie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DonAlex napisał:To zostaje Ci tylko sędziowska, zresztą gdzie się zapisałeś na prokuratorską ? Jak wyboru się dokonuje po drugim etapie ?
Szpkaz napisał:no przy zgłoszeniu do konkursu chyba się wybierało czy nie?
andrez napisał:Mój wynik 113 - efekt brak II etapu. Po zliczeniu wszystkich wyników lepszych ode mnie wychodzi mi że lepiej napisało ode mnie 593 osoby gdzie dostało się do II 589 - ale osób z wynikiem 114 jest na pewno więcej niż 5 więc czegoś tu nie rozumiem. Chyba że pomyłka w liczeniu. Niech odezwie się ktoś z 113/114/115 kto się dostał będę mądrzejszy![]()
Ktoś policzył chyba stronę wcześniej, ok. 121-122 pkt...Daniel.. napisał:Pewnie z wynikiem 114 punktów jest 20-30 osób i dla tego w drugim etapie jest więcej osób niż 560.
Czyli próg to 114 pkt. Teraz pytanie ile jest próg 280 miejsca?
andrez napisał:Policzyłem jeszcze raz - osób z wynikiem 114+ jest dokładnie 589 więc tyle wynosił próg. Jeden punkt...