Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
U mnie podobnie. Osoba o tym samym nazwisku ma moją liczbę punktów z testu

mam ten sam problem ... osoba o tym samym imieniu i nazwisku ma tą samą liczbę punków !? O co chodzi ?? Pani i Panowie ... trzeba reagować, ten kraj legnie w gruzach ... :/

..Daniel.. napisał:
To chyba jesteś już 5 lub 6 osobą co to potwierdza.

Czyli na 90% pokręcili imiona i nazwiska. Patrzę na listę dopuszczonych do 2 etapu i takich osób jest około 60.

Ok, jutro od 8 dzwonimy. Jeśli ktoś się dodzwoni jako 1szy miło będzie jeśli przekaże tutaj ustalenia. Spokojnej nocy, jeśli to w ogóle możliwe.

Z tym nazwiskiem mam tak samo. Pytanie tylko, które wyniki zamienili, z kazusów czy z testu?

Problem został zdiagnozowany - osoby z takimi samymi nazwiskami maja zamienione punkty z testu.

Martin0235 napisał:
Problem został zdiagnozowany - osoby z takimi samymi nazwiskami maja zamienione punkty z testu.

a czy może być tak, że mają zamienione punkty z kazusów?

Właśnie, punkty z testu są zamienione. Więc po sumie z kazusami dają inne wyniki, a nie tylko zamieniają osoby. Dlatego cała lista się przetasuje.

miloszSKO napisał:
Z tym nazwiskiem mam tak samo. Pytanie tylko, które wyniki zamienili, z kazusów czy z testu?

Żadne chyba nie zmienili. Tylko Janowi Kowalskiemu podali wyniki z testu i kazusów Piotra Kowalskiego i odwrotnie.

miloszSKO napisał:

U mnie by się to nie zgadzało, bo wtedy z testu powinnam mieć 124 a miałam 128.

miloszSKO napisał:

Raczej nie, jak dodam wynik z kazusów osoby o moim nazwisku, to i tak wychodzi inna suma. Jedyna możliwość to zły wynik z testu.

remix1607 napisał:
To są jakieś jaja. Po kazusach i po przeczytaniu klucza byłem pewien ok 38-40 pkt a tu nagle 28?! Kto to się pan sprawdzał?! Nie żebym się wymądrzał ale pracuje jako asystent sędziego 2,5 roku w tym 7 miesięcy w karnym a reszta w gospodarczym. Naprawdę nie wiem na czym mi utrwalili aż tyle punktów... Źle miałem tylko odpowiedz na 1 pytanie w kazusie z admina. Wie ktoś jaki jest tryb odwołania? Nie pytam o skuteczność bo to walka z wiatrakami ale przynajmniej chce mieć czyste sumienie.

Ja mam dokładnie tak samo. Liczyłam min.33-35 a jest 28.
Także będę próbowała się dowiedzieć jak wygląda procedura odwoławcza, albo chociaż wgląd w pracę.

co ciekawe osoby, którym według tej teorii "na korzyść" obliczono punkty nie udzielają się na forum? są tutaj w ogóle osoby, które mają błędny wynik, bo doliczono im za dużo punktów z testu?

cosmopolitan99 napisał:
Właśnie, punkty z testu są zamienione. Więc po sumie z kazusami dają inne wyniki, a nie tylko zamieniają osoby. Dlatego cała lista się przetasuje.

Mnie się wydaje, że raczej nie przetasuje tylko osoby pomylone zamienią się miejscami. Moja kumpela miała 129 po teście, dali Jej 39,5 z kazusów i jakimś cudem ma 154,5. Osoba z tym samym nazwiskiem ma 30,5 z kazusów i ma punktów 159,5. A jeżeli moja koleżanka miałaby właśnie 30,5 z kazusów to dodając Jej wynik (129) z test wyszłoby dokładnie 159,5 czyli wynik tej drugiej osoby.

Według mnie punkty z testu są źle policzone, ale dlaczego to nie wiem...

Możliwe jest, że punkty są prawidłowo dodane tylko zamienione są imiona?

cosmopolitan99 napisał:
Raczej nie, jak dodam wynik z kazusów osoby o moim nazwisku, to i tak wychodzi inna suma. Jedyna możliwość to zły wynik z testu.

Ja to samo. Natomiast jeśli mojemu imiennikowi odejmie się od wyniku jego wynik z kazusów (podany na liście) to ma z testu tyle punktów co ja. Kilka osób to potwierdziło. Więc według mnie suma jest dobra i lista z punktami nie ulegnie zmiany. Tylko będą zamienione osoby na nowej liście.

Co za hipokryzja. Tak HIPOKRYZJA. ,,Nie zniechęcajcie się''. Takie słowa pamiętam z ostatniego egzaminu. Naprawdę współczuję osobom, które dzisiaj się cieszyły a jutro dowiedzą się, że jednak ktoś policzył ZLE punkty.

neon777 napisał:
co ciekawe osoby, którym według tej teorii "na korzyść" obliczono punkty nie udzielają się na forum? są tutaj w ogóle osoby, które mają błędny wynik, bo doliczono im za dużo punktów z testu?

Ja tak właśnie mam, ale moim zdaniem nie zamieniono ludziom wyników tylko z testów, a imiona dopasowali do złych wyników osób o tych samych nazwiskach.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót