M
Milutka28
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 29
Wyniki wbrew pozorom mogą jeszcze dzisiaj się pojawić
. Nie na co nas nakręcać, nikt nie dawałby kasy na nasze szkolenie, skoro jej nie zwracamy
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Grzegorz002 napisał:Czekamy do nocy czy lepiej dać sobie już spokój?
Milutka28 napisał:Wyniki wbrew pozorom mogą jeszcze dzisiaj się pojawić. Nie na co nas nakręcać, nikt nie dawałby kasy na nasze szkolenie, skoro jej nie zwracamy
.
Martin0235 napisał:To dobry test cierpliwości dla przyszłych aplikantów - przyzwyczajajcie się, na wyniki sprawdzianów można czekać nawet półtora miesiąca![]()
Martin0235 napisał:Tak, czasami pisze się kolejny sprawdzian nie mając wyników z poprzedniego.
thrashat napisał:a tak z ciekawości, czy jeżeli np w razie odmowy zmiany miejsca zamieszkania po egzaminie sędziowskim/prokuratorskim na jakich stanowiskach można "odpracować" stypendium, żeby go nie zwracać? trzeba startować w konkursach np na asystentow? Ja np w razie dostania się na tą aplikacje, wiem, że na pewno nie przeprowadzę się na drugi koniec Polski i chciałbym wiedzieć, czy żądanie zwrotu stypendium jest natychmiastowe po odmowie podjęcia obowiązkow asesora, czy może mam czas żeby gdzieś w tym szeroko pojętym "wymiarze sprawiedliwości" się załapać?
Martin0235 napisał:Tak, czasami pisze się kolejny sprawdzian nie mając wyników z poprzedniego.