M
miloszSKO
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Czyli wg. Was suma w każdym wypadku jest prawidłowa?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
miloszSKO napisał:Czyli wg. Was suma w każdym wypadku jest prawidłowa?
miloszSKO napisał:Czyli wg. Was suma w każdym wypadku jest prawidłowa?
Jak coś się dowiesz daj znać. Też będę próbował się dowiedzieć.giant_duck napisał:Ja mam dokładnie tak samo. Liczyłam min.33-35 a jest 28.
Także będę próbowała się dowiedzieć jak wygląda procedura odwoławcza, albo chociaż wgląd w pracę.
Jedynie jedna osoba dostała z kazusów 17 pkt (mężczyzna) i ona miała 120 pkt z testu.pannatemida napisał:Ja miałam z testu 120 pkt, z kazusów 48,5 - zsumowali to na 162,5, zamiast 168,5.
Jest też mężczyzna o tym nazwisku, co ja, nie wiem ile miał z testu, ale z kazusów 17 pkt... Mógł mieć 114 - wtedy jego wynik z testu z moim z kazusów daje sumę jak wyżej.
Nie wierzę, żeby kazusy poszły mi aż tak źle, że dostałabym zaledwie 17 pkt, więc moim zdaniem po prostu zsumowali to jak wyżej.
RoSh napisał:Pytanie:
czy ktokolwiek ma złą punktację z testu i jednocześnie nie pasuje do niego również wynik innej osoby na liście o tym samym nazwisku?
neon777 napisał:słabo to wszystko wygląda, bo od tej głupiej listy zależy nie tylko czy ktoś się dostanie do KSSiP, ale też na jaką aplikację pójdzie, czy dostanie DA, generalnie decyduje o dosyć istotnych sprawach dla nas, a tu taki bubel... teraz wszyscy będą mieli wątpliwości co do wiarygodności tej listy i prawidłowości przeprowadzenia konkursu :/ zacznie się oglądanie prac, podważanie ocen punktowych z kazusów, burza w szmatławcach itp. :/ a myślałem, że rok temu już się zakończyły niespodzianki na konkursach, a jednak co rok to lepiej
Nikt inny nie ma mojego nazwiska i mam poprawny wynik.bbaarr napisał:A taki jest Twój przypadek?
Wydaje mi się, że powinnaś trochę ochłonąć.PannaAnna1993 napisał:Neon - i bardzo dobrze! Niech się zacznie burza! W komisji byli ludzie na wysokich stanowiskach a dopuścili się takich zaniedbań. Przewodniczący podpisał listę nie dokonujac sprawdzenia czy to co podpisuje jest zgodne z rzeczywistością.
Powinni z hukiem wrócić na stanowiska do sadow czy prokuratur rejonowych i wziąć za naukę bo prezentują poziom 0.
pannatemida napisał:Ja miałam z testu 120 pkt, z kazusów 48,5 - zsumowali to na 162,5, zamiast 168,5.
Jest też mężczyzna o tym nazwisku, co ja, nie wiem ile miał z testu, ale z kazusów 17 pkt... Mógł mieć 114 - wtedy jego wynik z testu z moim z kazusów daje sumę jak wyżej.
Nie wierzę, żeby kazusy poszły mi aż tak źle, że dostałabym zaledwie 17 pkt, więc moim zdaniem po prostu zsumowali jego wynik testów z moim z kazusów.
kameleonik napisał:Witam
Czy nie intryguje Was zamieszczenie jedynie listy kwalifikacyjnej wszystkich kandydatów bez dodatkowej listy Dyrektora KSIP w sprawie kandydatów zakwalifikowanych do aplikacji, wzorem lat ubiegłych??
Ponadto, umieszczony komunikat na stronie szkoły dotyczący procedury składania wniosków o przyjecie na aplikację, który daje do myslenia, ze lista kwalifikacyjna umieszczona dzisiaj jest tak naprawdę listą juz kandydatów juz przyjętych na aplikację???
Zwróćcie uwage na te sformułowania ...być może to jest KLUCZ???