H
HouseMD
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 006
Zwróciliście uwagę jak dużo jest złożonych podstaw prawnych odpowiedzi w kluczu? Niektóre nawet mają po 4 przepisy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
benquick napisał:Podstawa prawna do pytania nr 146 to jest ekstremalne przegięcie.
upioryrewolucji napisał:Sprawdziłem moje odpowiedzi z kluczem i finalnie będę miał 139 pkt.
upioryrewolucji napisał:Sprawdziłem moje odpowiedzi z kluczem i finalnie będę miał 139 pkt.
duska1958 napisał:Ja tez sie boje:/ gdyby ktokolwiek na egzminie zwrócił na to uwage to na pewno zaznaczylabym kratki uważniej, jak mozna nie powiedziec tak istotnej informacji...
duska1958 napisał:Tez mi sie wydaje, ze byłoby to idiotyczne, nie mniej jednak, przy takim stresie, po 4 miesiącach nauki i nadziei na ten drugi etap, człowiek głupieje i sam nie wie co myślec![]()
pick_and_roll napisał:Co zaznaczyliście w 88? Ja D, ale teraz uważam, że pooprawna jest B.
Moim zdaniem jest błąd w kluczu odpowiedzi. Powinno być D, a jest B.
SekretarzSądowy napisał:pick_and_roll napisał:Co zaznaczyliście w 88? Ja D, ale teraz uważam, że pooprawna jest B.
Moim zdaniem jest błąd w kluczu odpowiedzi. Powinno być D, a jest B.
Nie ma błędu bo zwiększenie do górnej granicy ustawowego zagrożenia jest zawsze fakultatywne, a nie jak wynikaz tej odpowiedzi obligatoryjne. No tak niestety te pytania sa konstruowane, żeby się pieprznąć![]()