P
Prorok P
Co nie jest zakazane przez prawo jest dozwolone.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prorok P napisał:Co nie jest zakazane przez prawo jest dozwolone.
Prorok P napisał:Co nie jest zakazane przez prawo jest dozwolone.
Lipstick napisał:A myślisz, że mi pasuje?Mi także nie. Wynik miałam wysoki, ale mimo wszystko obawiałabym się tego, że wylecę na kazusach. Także trzymajmy się tego co, powiedział neon" "Zasady były jasne i w trakcie trwania konkursu nikt ich nie może zmienić." Bo w trakcie gry nie zmienia się reguł!
Liczmy na to, że nie będziemy zmuszone walczyć dalej
A co będzie, się okaże...
Iversen_88 napisał:Tak sobie pomyślałem, że przy takim pogromie to nabór bezpośredni jest po prostu zbędny. Pomijam już kwestię, czy by go wprowadzili...
Orzeł_Temidy napisał:Jak nie obniżą progu to 2 etap będzie parodią egzaminu, na który można przyjść po grubej imprezie, podpisać się na liście, namalować drzewko i wyjść z uśmiechem na ustach. Potem można dalej świętować dostanie się na aplikację. Jakoś nie sądzę, żeby dopuszczono do takiej sytuacji.
antos12 napisał:I przede wszystkim egzamin nie spełni swojego celu. Przyjęcie na podstawie samego tego jest sprzeczne z założeniami egzaminu dwuetapowego. Poza tym egzamin ma zweryfikować przydatność kandydatów a nie odpowiadać wysublimowanemu poczuciu sprawiedliwości. Generalnie, osoby które mają 120 pkt jeżeli są tak dobre nie mają co się obawiać rywalizacji z tymi co są poniżej.
Zresztą i tak minister zrobi co uzna za stosowne nasze dyskusje nic nie zmienią. A zmiana zarządzenia wbrew temu co niektórzy tu piszą jest jak najbardziej dopuszczalna i zgodna z prawem.
Iversen_88 napisał:Sam od początku wiedziałem kim chcę być i przez lwią część jej czasu się sakramencko męczyłem. No i nie wyszło, ale to insza inszość.
eurotech napisał:Dróg dochodzenia do każdego zawodu prawniczego jest kilka.
Z jednej strony jest słuszność, że nie można drugi raz aplikować do KSSiP - bo znalazłyby się zapewne osoby idące tylko po stypendium. Z drugiej strony jednak bierze się pod uwagę przecież wiedzę człowieka, a wiedza ma to do siebie, że może się zwiększać.![]()
Iversen_88 napisał:Jak ujrzałem słowo zaznaczone wytłuszczonym drukiem to o kpk pomyślałem. To już pracoholizm...