I
Iversen_88
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 199
eurotech napisał:Musisz to umorzyć.![]()
Tak będe umarzał :beer: aż mnie zmorzy sen...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
eurotech napisał:Musisz to umorzyć.![]()
Tu nie ma co myśleć. 2 etap musi się odbyć.bogusia1954 napisał:myślą co z kazusami
kryspin2 napisał:Ale tylko dla tych co przeszli I etap. I tylko dla ustalenia kolejności listy rankingowej, co ma znaczenie np. w dostępie do prawa do Domu Aplikanta Kssip.
Holmes10 napisał:do czegos jeszcze ma znaczenie? ;p bo robic drugi etap tylko po to, to juz lepiej na podsawie testu ustalic prawo do mieszkania ;p
antos12 napisał:Gdyby tylko po to robić II etap byłaby to parodia egzaminu państwowego bo tak jak ktoś wcześniej napisał narysowanie drzewka miałoby taki sam skutek jak rozwiązanie kazusów na 50 pkt
eurotech napisał:Może wystarczyłoby i drzewko. Ale potem przychodzi aplikacja i jestem pewna, że kadra KSSiP jednak w obecnej sytuacji przyglądałaby się aplikantom przez pryzmat wyników egzaminu. Drzewkowicze nie zatarliby chyba zbyt szybko złego wrażenia.![]()
antos12 napisał:To takie przejaskrawienie oczywiście chociaż nie zdziwiłbym się gdyby ktoś tak zrobił. Pytanie czy osoba co napisze kazusy np na 5 pkt a takie sytuacje się zdarzają, zasługuje żeby odbywać szkolenie w kssip to tak apropo sprawiedliwości bo każdy o niej tutaj pisze.
panipedagog napisał:A moim zdaniem nie rozkodowali dziś ponad 1700 arkuszy I tyle. Wyniki pojawiły się dość późno, jakoś Nie wydaje mi się, żeby piątkowy wieczór komisja miała ochotę spędzić na rozkodowywaniu prac.