E
espipater
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Tak, oczywiście masz rację Mój błąd. To teraz już wiem, czemu na to pytanie odpowiedziałam błędnie/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
olaaa89 napisał:Forum jest od tego, żeby omawiac kwestie związane z egzaminem i to się tutaj robi, co do odwołania to o dziwo Pan rzecznik stwierdził, że odwołanie nie przysługuje, co oczywiście moim zdaniem jest nieprawdą, bo można pisa do dyrektora KSSIP i to zamierzam zrobi i to oficjalnie, więc to, ze ktos niepodaje danych na forum, nie oznacza, że nie napisze pisma, w którym wskaże te rażące niedociągnięcia, więc nie oceniaj według swojej miary.
PatrykAleksander napisał:Prześledziłem Wasze wątki
Ola, Ty sama siebie obrażasz swoimi twierdzeniami. Tak samo jak vegeciak, który miał się nie udzielać a jednak odpowiada. Jeśli widziałaś uchybienia, był czas żeby to zgłaszać, czas minął. Idź do sądu i narzekaj, a potem odwołaj się do Strasburga a nawet samego papieża.olaaa89 napisał:Lipstick próbujesz mi wmówic, ze nie jestem o zdrowych zmysłach, w tym momencie mnie obrażasz na forum publicznym, zdajesz sobie z tego sprawe? Wiesz, to, że ktoś ma odemienne zdanie od Twojego nie oznacza, ze jest ono złe, po prostu nie wszyscy cechują sie takim wygodnictwem jak Ty, jestem obiektywna, a to w pracy prokuratora lub sędziego jest bardzo przydatne, więc pracuj nad tym, bo raczej to nie jest twoja mocna cecha.
Mała Mi ja wiem, ze jestem w II etapie, nie musze chwalic się lością pkt, jeżeli uwazasz, że się nie dostała, to sobie tak uważaj, nie interesuje mnie to. Wiesz co do podpisów, to nie proównuj czynów niedozwolonych z egzaminem państwowym, bo to zupełnie inna kwestia, ale przecież żeby to wiedziec, to trzeba to odrózniac, a nie porównywac do czegoś zupełnie przypadkowego.
Prawokator7 napisał:Podzielam stanowisko Proroka P, jeżeli wszystko miało by być takie proste i oczywiste lista już dawno by się ukazała.
A gdyby np czysto teoretycznie nikt dalej nie przeszedł? Rozumiem że wtedy aplikacja miała by się nie odbyć bo istnieje "święty próg 120 punktów", który jest nie do naruszenia w żadnym możliwym przypadku
Prawokator7 napisał:Podzielam stanowisko Proroka P, jeżeli wszystko miało by być takie proste i oczywiste lista już dawno by się ukazała.
A gdyby np czysto teoretycznie nikt dalej nie przeszedł? Rozumiem że wtedy aplikacja miała by się nie odbyć bo istnieje "święty próg 120 punktów", który jest nie do naruszenia w żadnym możliwym przypadku
duska1958 napisał:Podzielam stanowisko pickandrolla'a. Myślę że szkoła nie pozwoli sobie na obniżenie poziomu i przede wszystkim presiżu. Poza tym wydaje mi się, że listy jeszcze nie ma bo sprawdzają ręcznie prace osób, które zgłosiły zastrzeżenia co do ilości punktów, a za kilka dni zobaczymy listę składającą się z np 240 osób, bo tyle dojdzie osób, które przekroczyły próg po ręcznym zweryfikowaniu prac![]()
Prorok P napisał:Nigdy jeszcze się nie zdarzyło dodawanie punktów, nawet po odwołaniach.
Obniżą próg, przeczuwam to.