maciassss napisał:
stoper polecam stoperan na ból dupy, ponownie prosze o czytanie ze zrozumieniem. nie twierdzę, że to rozwiązanie sprawiedliwe erga omnes, ale wobec niektórych osób jak najbardziej. braki kadrowe są znane od dawna i jedyne co mnie dziwi, to moment w którym na to reagują. prawda, niektóre osoby mogą się czuć pokrzywdzone. amen.
i po co te personalne wycieczki

kreujesz się tutaj na dyktującego warunki dyskusji i gardzisz resztą, która ma choć trochę inny pogląd.
Osobiście znam wiele osób, dla których takie rozwiązanie okazało się sprawiedliwe, bo zostały w jakiś sposób tam skrzywdzone systemem oceniania, jeśli Twój nick ma cokolwiek wspólnego z Twoim imieniem to także dla Ciebie. Całą akcję przeprowadzono jednak w sposób, który może budzić pewien niesmak, spokojnie można było zrobić większy limit na specki za rok, skoro i tak rocznik ogólnej jest mało liczebny.
Powtarzam, to nie jest jakiś mój ból dupy, tylko próba przedstawienia argumentów, że zaproponowane rozwiązanie nie jest do końca rozwiązaniem sprawiedliwym.
P.S. To nie budzi tylko mojego niesmaku, z tego co wiem, większość aplikantów uważa ruch ze strony MS za zwyczajnie nie fair, przy czym zawsze znajdą się osoby, które odpadły niesłusznie i dobrze stało się, że wracają
Także nie ma co toczyć tutaj piany i do zobaczenia za tydzień w Krakowie