H
HouseMD
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 1 006
Dlatego ograniczam się do aktów na ogólną licząc,że to wystarczy także na korporacyjną;-) Choć nie wiem czy to bezpieczne założenie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
krzychszp napisał:Nie nadadzą bo musi być zdjęcie dowodowe przecież
duska1958 napisał:HouseMD - naprawde ostrożnie z tym uczeniem sie tylko kodeksów do korporacyjnej, mozna sie na tym przejechać. W zeszłym roku moze i było ok 100 pytan z kodeksów, ale jak ja to rok temu sprawdzalam to w poprzednich latach bywało rożnie, czasem 92, czasem 96, a czasem poniżej 90 pytan, i mimo wszystko musisz zakładać ze zrobisz tam jakies bledy. W połączeniu z pechem w strzelaniu pozostałych pytan (oczywiscie nie życzę, ale nigdy nie masz pewności) moze wyjsc różnie. Po moich doświadczeniach z zeszłego roku radzę jednak zapoznać sie przynajniej z połowa tych mniejszych ustaw, i raczej niech to beda pewniki z których pytania zawsze sa (np uoikk, samorządowe), a nie ustawa ktora ma 7 stron, bo moze akurat sie nie pojawić.
Maad napisał:czy jest na sali jakaś sierota, która jak ja zaczyna naukowe koko dżambo od lipca?
HouseMD napisał:Można na to i spojrzeć z tej strony, że gdyby znajoma dostała się na korporacyjną to być może nie dostałaby się na ogólnąPytanie, czy nie dostanie się na korporacyjną oznacza zostanie z niczym czy zostanie z kontem bogatszym o kilkanaście tysięcy zł z coraz mniejszą gwarancją zwrotu.