F
femme8
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Nie ma nic na ten temat 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja też słyszałam kiedyś, że za coś tam w liście można dostać wniosek karny tylko, że to chyba osadzeni są niepoważni, że na takie coś sobie pozwalają, bo spójrzmy na paczki - praktycznie każdy ZK ma w swoim regulaminie zdanie "w przypadku pojawienia się w paczce produktów niedozwolonych, przesyłka zostanie odesłana na koszt nadawcy" i z listami powinno być tak samo, bo to chyba logiczne, że osadzony nie może odpowiadać za zawartość przesyłki do niego, bo co jeśli dostanie anonim, albo list z fałszywymi danymi nadawcy, a w nim np. tabletki na porost włosów imitujące narkotyki - ma za to ponieść karę? Tak więc dziwię się, że są takie przypadki, bo każdy normalny osadzony potrafi otworzyć buzię w takiej sytuacji i powiedzieć adm, że z ich zasadami jest coś "nie halo".wieczny_smutek napisał:Akte no nie wiem, słyszałam że za zdjęcia można dostać wniosek karny. Nie wszędzie, ale można.