dariina
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
właściwie to do tej pory nie zdarzyło się aby jakikolwiek list zaginął. Zobaczymy teraz...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lewew napisał:Wysłałam dzisiaj list, a w nim dołączyłam kopertę z naklejonym znaczkiem. W porządku?
reni1 napisał:A jak jest z przekazami pienieznymi?Czy one ida na takiej samej zasadzie jak list?
Nie mam o tym wszystkim pojecia, bo to dla mnie zupelnie nowa sytuacja![]()
jezeli chodzi o listy... moj chlopak myslal ze go zostawilam, bo nie dostał ode mnie zadnego listu od kiedy sie posypał do paki, czyli okolo miesiaca... moze dlatego ze obowiazuje tam cenzura... zanim wszystko posprawdzaja to troche czasu musi minąć, natomiast listy "od" niego dochodza do mnie w bardzo szybkim tempieOCEANIA napisał:Witam wszystkich,mam taki problem.Byłam dziś w mieście,gdzie w areszcie przebywa mąż.Podjechaliśmy pod bramę,zadzwoniłam,pan zapytał o co chodzi, a ja zgodnie z prawdą odpowiedziałam,że chciałam podać listy dla męża.Odpowiedział,że od tego jest poczta i im ustawa zabrania w ten sposób odbierać korespondencję aresztowanego :what: Czy ja o czymś nie wiem?dziękuję za podpowiedz.
poczytaj sobie temat o areszcie śledczym we Wrocławiu a także temat o widzeniu przejrzyj sobie i może tam się czegoś dowiesz list możesz mu wysłać tylko na pewno dostanie go po pewnym czasie ponieważ musi najpierw przejść przez prokuraturę a twój facet ma twój numer telfonu i adres no i czy ma kartę aby zadzwonić i znaczki aby napisać list do ciebieLauraK napisał:Mój facet już miesiąc czasu przebywa w AŚ we Wrocławiu i tak się zastanawiam czy mogę starać się o jakieś widzenie czy choćby o dostarczenie mu jakiejś paczki czy listu? Bo z tego co tu czytam to jest to możliwe! Miesiąc czasu nie mam z nim kontaktu i ja głupia czekam aż on się odezwie...![]()