Listy do/od osadzonego

• Autor wątku Autor wątku OCEANIA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie list tak naprawde, moj łobuz jest w zk, i zawsze listy szly max 3 dni, a ostatnio dostałam list ktory wyslal ponad 2 tyg.temu, i nie byl cenzurowany

Jedno jest pewne,gdyby ten cały system i osoby mu podporządkowane byłyby tak zorganizowane jak my to chłopakom żyłoby się o niebo lepiej :)

zapewne. ;) zateskniona na luzniejsza rozmowe zapraszam na temat woolny

Mam pytanie.Dostałam dzisiaj pierwszy list od mojego Łobuza i na samym końcu po przedostatnim zdaniu jest napisane długopisem XXX,cóż to może oznaczać?

Zatęskniona napisał:
Mam pytanie.Dostałam dzisiaj pierwszy list od mojego Łobuza i na samym końcu po przedostatnim zdaniu jest napisane długopisem XXX,cóż to może oznaczać?

xxx oznaczają buziaki :)

Witam...

Jestem tutaj nowa. Wczoraj mój narzeczony został doprowadzony przez policję do zk. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Od razu wysłałam mu wczoraj list+karty tel. listem poleconym i priorytetem. Po jakim czasie może to do niego dojść?

maggda nikt Ci na te pyatnie nie odpowie,bo listy idą bardzo różnie i zalezy to od wielu rzeczy,np. od tego czy zabrali go do zk czy do aś...jeśli do aś to listy muszą przejść cenzure,a jesli jest już skazany to za kilka dni list na pewno dojdzie,tymbardziej priorytet...

moje do as dochodza w 3 dni...(z prokuratury gdzie je zanosze) gorzej w druga strone bo czekam juz ponad 3 tyg...

dziewczyny ile czekalyscie na pierwszy list z as? w poniedzialek mija miesiac wiem ze napisal 3 listy i zaden nie doszedl.czy mozliwe jest ze oni ich nie wyslali w ogole?

fefka ze kto ich nie wyslal?? ze twoj łobuz?? jesli on wysyla list z as to jest taka sama procedura jak ty wysylasz do niego, tez musi prokurator ocenzurowac, wiec sie nie martw. do mojej znajomej doszly listy po 2 mscach jeden za drugim...

oni tzn sluzba wiezienna czy cos takiego;) dwa miesiace czekala od tego jak on wyslal? u mnie akurat ta procedura nie obowiazuje bo sama chodze codzien do prokuratury i powiedzieli ze mi dadza do reki jak dostana ale dalej nie doszly nawet do prokuratury z as...juz 4 tyg ida;/

tak fefka tyle czekala az do nij dojda listy jak jej facet wysłał. zdazyla sobie nawet "wychodzic" przepustke, i sie smiala ze szybciej sie z nim zobaczyla niz listy doszly, wiec napewno dojda

sorry chcialam napisac widzenie. myslalam akurat o moim i napisalam przepustke. przepraszam

okej. ja tez bylam najpierw na widzeniu a listow ani widu ani slychu... a czy moge zadzwonic zapytac czy wyslali jego listy czy takich informacji nie udzielaja?

probowac mozna, ale nie wiem czy udziela informacji, jak juz kiedys pisalam prokurato ma nie tylko jednego aresztowanego ale parunastu wiec to troche moze dlatego trwac

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót