M
malutka200723
ZAWSZE piszę imię ojca
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niwi napisał:pewnie go wsadzili do kosza stwierdzając że głupio będzie dać list z pieczątką przedawnioną ;/ ja tak to widzę
malutka200723 napisał:miejmy nadzieje,ze dojdąwczoraj minał tydzień jak wysłałam a najśmieszniejsze ze to samo miasto
Poczta tłumaczy, że list priorytetowy może iść nawet rok.
Astra206 napisał:Hej. Na pewno jest tu odpowiedz na moje pytanie ale wybaczcie to jest prawie 200 stron do przejrzenia.
smutnaaa napisał:KTÓRA JEST NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNA ....
Są urzędy pocztowe, które pracują w niedziele i święta i wtedy też przystawiają stemple, jeśli ktoś tego dnia dostarcza list, jednak list zaczyna "iść" dopiero od pierwszego dnia roboczego następującego po dniu nieroboczymanthony napisał:łojoj, coś dziewczyno kręcisz, w niedzielę poczta stempel przystawiła???
W ZK typu zamkniętego i względnie półotwartego jest cenzura - czyni ją administracja ZK.anusia_78 napisał:...w ZK przecież nie ma cenzury listów....