A
adena
Tak musisz dopisac, spokojnie poczytaj posty.
Dziewczynki od 1.04. listy drozeja pamietajcie :-( ale pr maja byc ciut tansze
Dziewczynki od 1.04. listy drozeja pamietajcie :-( ale pr maja byc ciut tansze
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To nie jest konieczne. Dopisywanie imienia ojca jest wskazane przy popularnych nazwiskach. W takich sytuacjach ( szczególnie w dużych zk) czesto się zdarza że w jednej jednostce przebywają dwie lub więcej osób o tym samym imieniu i nazwisku i wówczas listy trafiają nie do tej osoby do której powinny.corka napisał:czyli mam jeszcze dopisać imię ojca mojego taty (dziadka), tak ? . w jakim celu jest to potrzebne ? .
czytałam ten temat ale jakoś przez to wszystko nie docierają do mnie fakty.
Powinny być czytaneansark napisał:Witam może mi ktoś napisać czy jak ma sie grupe p1 to czy ktoś czyta listy do osadzonego do adresata i nadawcy do osadzonego? Czy tylko sa otwierane i sprawdzana zawartość?
dzwonic mozesz tylko na karnym po wyroku , jezeli jest na sledczym to nie ma takiej mozliwosci ale to jest w innym temacie o telefonach i kartach telLaurka423 napisał:Mam pytanie moj chlopak zostal aresztowany 1 kwietnia na miesiac. Kiedy moge sie spodziewac listu od niego i telefonu.dodam ze adwokat mowi ze do 2 tygodni nie ma sensu nic robic tylko czekac...rozumiem ze to on musi sie starac o talon na paczke...i w jaki sposob moge mu dostarczyc karty telefoniczne...
Czy on wogole ma mozliwosc zadzwonienia do mnie
To jes to samo.Nie pisz z włączonym Caps Lockiem i trzymaj się wątków. O przedłużeniu tymczasowego aresztowania jest oddzielny wątek, również wyróżniony.Laurka423 napisał:A TAK A PROPO TO CHYBA LEPIEJ DLA NIEGO ZE MA ARESZT TYLKO NA MIESIAC NIZ SANKCJE NIE???