*** - niemiecka firma problem

• Autor wątku Autor wątku kpiwo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Hmm a ja mam coraz większe obawy, bo wysłałem w pn o 22 2 maile, a do teraz cisza. Ciągle tylko przychodzą propozycje partnerek itd.

dahobbit- nic sie nie stalo. Gdybym miala sie jeszcze przejmowac tym co ludzie pisza na forach to chyba dawno zeszla bym z tego swiata;) Dobrze ze Twoj problem sie rozwiazał. A pisalam zeby sie nie stresowac:)

Dzien dobry mam ten sam problem juz wyslalam maila z prosba a anulowanie konta premium chcialabym wiedziec co dalej zeby to konto zamknac i zapomniec o glupocie ktora zrobilam :-x

DZien Dobry mam ten sam problem prosze o pmoc juz wyslalam im maila z prosba o nie przedluzanie mi konta na miesiac nastepny i prosba o zakmniecie konta premium oj ludzka glupota nie zna granic mam nadzieje ze tak to sie zakonczy prosze napiszcie mi w jaki sposob usuneliscie konto czy jesli dostaliscie odpowiedz to pozniej tylko usuneliscie konto z danymi glownymi?

Pomocy!
Zarejestrowałem się na eDarling i zakupiłem 16 czerwca abonament za 3 miesiące. Teraz po przeczytaniu tego tematu chcę się z stamtąd czym prędzej usunąć. A teraz jest sierpień i minęło więcej niż 14 dni od rejestracji:( Mam teraz pytania:

1. Wysłałem do nich maila o treści:
Jako właściciel konta na portalu eDarling.pl wypowiadam Członkostwo Premium i rezygnuję ze wszystkich praw z nim związanych.

Hasło

Czy to wystarczy do usunięcia konta?

2. Czy będę musiał wysyłać im ten kwestionariusz w PDFie z danymi?

3. Czy moje konto będzie wywalone definitywnie i nikt nie zabierze mi pieniędzy z konta?

Mi na szczęście pozytywnie odpisali.
Konto będziesz miał ale normalne, bez premium. A normalne można usunąć tam na stronce.
Mi odpisali po 4 dniach, także luz.

i jestem kolejnym naiwniakiem ,wysle maila z rezygnacja zobaczymy co mi odpisza, takim portalem to powinien zajac sie urzad ochrony konkurencji i konsumentow ,ktos to musial niezle wymyslec, za nic placi sie 40zl aby potem szybko zrezgnowac czysty zysk nawet jak ktos nie przedluzy , bo tez mam konto na sympatii i to jest normalny portal

nie przejmuj sie, napewno nie ostatnim wrobionym przez ciekwość;), ja juz tydzien próbuje sie uwolnić od tego servisu:mad:

zrobilem blad ze zrobilem przelew myslalem ze nikt nie moze mi nic z konta sciagnac bez mojej wiedzy wiec na miesiac sobie zaloze a potem skasuje a tu takie hocki klocki ,a jak nie odpisza po paru dniach ,moze prawkowi jakiemus to zlecic , i jak napisze do mojego banku to bank moze odmowic takiego przelwu czy jak to jest lub jak konto zlikwiduje to juz nic nie zrobia

Kurcze już im 2 maile wysłałem, jeden w sobotę i drugi taki sam w niedzielę i zero odzewu z ich strony:-x
Wysyłaliście mailem ten formularz rezygnacyjny z PDFa czy tylko pisaliście że rezygnujecie z konta premium?

Prometerion napisał:
Kurcze już im 2 maile wysłałem, jeden w sobotę i drugi taki sam w niedzielę i zero odzewu z ich strony:-x
Wysyłaliście mailem ten formularz rezygnacyjny z PDFa czy tylko pisaliście że rezygnujecie z konta premium?

ja wysyłałem juz chyba 6 mail ale nie załaczałem pliku pdf gdyz tam za duzo danych osobowych jest do przekazania, i dlatego odstapąpilem od tego rodzaju wypowiedzenia, z resztą tam jest napisane ze rezygnacje można min na mail złożyc, oczywiscie piszę i nic zero odzewu , mogli tam bota chociaż wstawić zeby odpowiadal ze wiadomość odebrali...

Ufff wreszcie dzisiaj dostałem od nich maila że członkostwo jest zakończone. Czym prędzej usunąłem konto i nigdy więcej tego portalu:)

RE: eDarling.pl - niemiecka firma problem - jak najdalej od tego portalu!

Witajcie,
zapisalam sie na ten portal tydzien temu. Oczywiscie dopiero po czasie zrozumialam, ze tak naprawde bez wykupienia opcji premium czlonkostwo nie ma najmniejszego sensu. Zastanawialam sie czy czasem nie wykupic premium, chociaz zeby przeczytac co tez ludzie do mnie napisali i zeby samej napisac do kilku osob. Ale dzieki Waszym postom zupelnie sobie odpuszcze ten portal, za chwile skasuje konto. Dziekuje wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji.

Nie podoba mi sie tez, ze na moj email sprzed tygodnia nie odpowiedzieli, a kazdy "post" / informacje w profilu sprawdzaja, weryfikuja i co im sie nie podoba blokuja. Marketing maja mocny (reklamy wszedzie, od gg po gmail) i na pewno wielu ludzi, tak jak ja, z ciekawosci zaloguje sie i potem z ciekawosci chociaz na miesiac wykupi premium... i wpadnie w bagno oplat i problemow z wypowiedzeniem.

Szczerze odradzam rejestracje na tym portalu! A jesli ktos chce sobie zrobic test psychologiczny (to mnie tez skusilo do edarling) to jest wiele ciekawych portali gdzie mozna to zrobic bez jakichkolwiek zobowiazan.

jeszcze raz dziekuje, za rozpoczecie tego tematu na forum.

RE: eDarling.pl - niemiecka firma problem - jak najdalej od tego portalu!

kasiadarling napisał:
Witajcie,
Zastanawialam sie czy czasem nie wykupic premium, chociaz zeby przeczytac co tez ludzie do mnie napisali i zeby samej napisac do kilku osob. Ale dzieki Waszym postom zupelnie sobie odpuszcze ten portal, za chwile skasuje konto. Dziekuje wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji.

Polecam popisać do ludzi na tym forum, oni napewną też tego potrzebuja bo inaczej by sie nie logowali tach chętnie do portalu edarling ;)

ja też dostalem wreszcie maila, dzisiaj godz 3.18

ja jeszcze nie ,zalozlem konto w sobote rezygnacje wyslalem w niedziele moze ktos jeszcze raz dokladnie napisze co napisac w mailu tylko to zdanie o wypowiedzniu umowy email i haslo wystarcza? bo ja tak zrobilem

Ja wysyłalem rózne warianty mail, ale w jednym podałem email i hasło, ostatni mail to była zlepka wszystkich korespondencji do nich. od 6 do 13.08 to trwało, takze chyba potrzeba ciut cierpliwości.

witam
ja juz tez kilka miali wyslalam i nic z tego totalna cisza...rozbrajajace jest to ze czlowiek szukajac milosc wpakowal sie w niezly gmejs:mad:

ale w tv sie juz nie reklamuja chyba media wiedza ze to nie fair reklama takiej strony ,albo urzad ochrony konkurencji i konsumentow wzial sie za nich

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót