martetta
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 381
jaimojimperatyw napisał:Masz widzenia 3 razy w tyg??
To pewnie też wewnętrzny regulamin
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jaimojimperatyw napisał:Masz widzenia 3 razy w tyg??
Tak. Mam widzenia 3 razy w tygodniu, trwające po 2h każde.jaimojimperatyw napisał:Masz widzenia 3 razy w tyg??
Zaskoczę Cięmartetta napisał:To pewnie też wewnętrzny regulamin![]()
No popatrz, a jednak robimy zakupy i są zabierane do celi. I tak jest np. w 3 ZK. Życie Cię jeszcze nie raz może zaskoczyć...martetta napisał:Jak może być wewnętrzny regulamin w jednostce skoro weszlo w zycie 1 stycznia 2012 tak jak napisał Scherlock Holmes
martetta napisał:Ja mam wrażenie że ty kkw masz w jednym palcu zaskocze cie i ja jak byś poczytała kkw to też byś nie pisała od rzeczy
Uważasz, że Dyrektorzy 3 ZK oraz reszta funkcjonariuszy a nawet panie z kantyny łamią prawo? Zgłoś to koniecznie jak najszybciej!martetta napisał:To może należy zgłosić ze łamiesz prawo? i twój osadzony też
jaimojimperatyw napisał:To co twój skazany zrobił zeby miec tyle widzen
Sądzę, że opisane przez Panią rzekome paczki są po prostu zakupami skazanego.Ja robię zakupy w kantynie 3 razy w tygodniu i mój facet może je zabierać do celi.
Scherlock Holmes napisał:Nieświadomie wprowadza Pani w błąd forumowiczów pisząc Sądzę, że opisane przez Panią rzekome paczki są po prostu zakupami skazanego.
Prawdopodobnie w ZK, w którym przebywa bliski Pani skazany, porządek wewnętrzny stanowi, że może on dokonywać częściej zakupów za środki pozostające do jego dyspozycji. Pisze też Pani, że jest to zakład typu otwartego, więc zgodnie z art. 92. pkt 8) W zakładzie karnym typu otwartego skazani mogą otrzymywać z depozytu zakładu karnego pieniądze pozostające do ich dyspozycji.
Skoro jednak Pani dokonuje tych zakupów,a nie skazany ze środków pozostających do jego dyspozycji, to jest to jednak jakaś nieprawidłowość prawda?
jaimojimperatyw napisał:Ja na widzeniu nie moge kupić artykułów żywnościowych żeby sobie zabrał do celi
jaimojimperatyw napisał:Myślicie ze moge włożyć do paczki mieso upieczone przez siebie ??