J
jaimojimperatyw
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 239
Tez to slyszalam i dlatego teraz w zakladzie w ktorym przebywa moj maz nie można dawac owoców nie wiem ja w innych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Owieczka311 napisał:Dobrze, że nie kazali czekolad dzielić na tafelkiBo jak by ich było więcej, to trochę zabawy by było
![]()
A pytałaś kiedyś chłopaka w jakim stanie on otrzymuje produkty z paczki? Bo są jednostki, w których szczegółowa kontrola następuje dopiero przy osadzonym. Nie mówię oczywiście, że w Waszym przypadku tak jest, ale z ciekawości zapytaj.szka napisał:Pierwszy raz słyszę o rozpakowywaniu słodyczy, a paczki żywnościowe robiłam do 7 ZK, jednak nie znaczy to, że jest to niemożliwe.![]()
Gajana napisał:A pytałaś kiedyś chłopaka w jakim stanie on otrzymuje produkty z paczki? Bo są jednostki, w których szczegółowa kontrola następuje dopiero przy osadzonym. Nie mówię oczywiście, że w Waszym przypadku tak jest, ale z ciekawości zapytaj.
Kaaśka napisał:Ktory paragraf o tym mowi?
NiepewnyOjciec napisał:Niestety, od kiedy wprowadzono paczki nazwijmy to "internetowe" nie ma możliwości zrobienia dodatkowych zakupów.
malam_malenstwa napisał:Jeszcze jedno obiecuje ostatnie pytanko: jak oni liczą te trzy miesiące? jeśli teraz dostał paczkę to następna w marcu czy w styczniu??