Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
jak zainteresowana nie zrozumie czegoś to napewno napisze...

paczkę wysłałam proritetem na poczcie i jak narazie to wciąż mój partner nie dostał tej paczki własnie dzis do mnie dzwonił i przez to on mysli ze ja go oszukuje z ta paczka wiec nie mam wyjscia jak iść na poczte i sie dowiedzieć co jest grane?? mam nadzieje że nie zagineła

Pati19031988 napisał:
hej powiedzcie mi czy orientujecie sie z paczkami ale chodzi mi dokładnie o to że wysłałam mojemu partnerowi paczkę pocztą i do dzis jej nie dostał jest mozliwe ze jesli paczka przekroczyła 5kg to ją odesłali??
Moim zdaniem czekaj na zwrot paczki, za co oczywiście będziesz musiała zapłacić.

no własnie czekam ale od wysłania paczki juz minął 6dzień nie licząc weekendu:/

Pati myślę, że w przyszłym tygodniu przyjdzie.

no ja również mam taka nadzieje tymbardziej ze ta paczka troche mnie kosztowała no i mój sie denerwuje:/

Nic, po prostu ciężko będzie miał, bo paczka jest tylko raz na 3 miesiące. Moim zdaniem szkoda zabierać prawie kg z paczki na chleb, który będzie miał na 2-3 dni, bo później się zepsuje.

Mondzia- mi też wydaję się, że to bezsensu, wiem po swoim Kryminaliście, że oni wolą jakieś płatki itp. Jednym słowem rzeczy które trochę poleżą.

Dureń zażyczył sobie np. kaszkę bananową dla dzieci, bo zapycha. Też można wsadzić.

W niektórych zk produkty w proszku są zabronione, najlepiej dowiedzieć się u samych zainteresowanych oni wiedzą co im potrzeba co wolno;)

izuniaem napisał:
najlepiej dowiedzieć się u samych zainteresowanych oni wiedzą co im potrzeba co wolno
Niestety czasem wiedzą swoje, a SW na bramie swoje. Więc gdy ma się wątpliwości to można zadzwonić do ZK i spytać, czy dany artykuł można umieścić w paczce, czy lepiej np. kupić w kantynie na widzeniu, albo przecierpieć jego brak.

dalam dzisiaj paczke ale nie kupywalam chleba bo macie racje ze szkoda kg ja tam nasmazylam kotletow jakies slodycze czekolady cukier herbata kabanosy.....platki u mnie odpadaja bo on nie lubi ani makaronu.wkurza mnie to bo jest jeszcze na przejsciowce (siedzi od czwartku)i nie moze nawet zadzwonic ani wpisac mnie na lisste pozdr wszystkie czekajace

Ja w paczkach też wolę włożyć rzeczy a właściwie potrawy zrobione w domu,całą resztę przecież może sobie kupić;)

agulec15 napisał:
Ja w paczkach też wolę włożyć rzeczy a właściwie potrawy zrobione w domu,całą resztę przecież może sobie kupić;)
No tu u Durnia w ZK przeszłyby tylko schabowe. A 5 kg schabowego nie zje :confused:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót