I
ingab
-że co??? chyba powinienes napisac,jeśli juz próbujesz by "swiatowy"-napachania komuś kabzy pieniędzmi...a nie kieszeni kabzątomcof15 napisał:chęć napchania komuś kieszeni kabzą.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
-że co??? chyba powinienes napisac,jeśli juz próbujesz by "swiatowy"-napachania komuś kabzy pieniędzmi...a nie kieszeni kabzątomcof15 napisał:chęć napchania komuś kieszeni kabzą.
forg napisał:I co to jest za argument?? Totalnie bez sensu.
Skoro mamy przykładowo trzy drogi zakażenia się śmiertelnym wirusem i jedną z tych dróg można skutecznie zlikwidować (ale wiąże się to z pewnymi restrykcjami) to co, nic nie robimy, bo dwie pozostałe drogi i tak zostaną??
Czy Ty izuniaem zajmujesz się dystrybucją narkotyków za kraty? Bo tak Twój wpis zaczynam interpretować.
ingab napisał:-że co??? chyba powinienes napisac,jeśli juz próbujesz by "swiatowy"-napachania komuś kabzy pieniędzmi...a nie kieszeni kabząheheh...
Dark_Devil napisał:help me, ja już nie wiem co mam mu kupić teraz
Gajana napisał:Informacja dot. paczek:
Służba Więzienna / Aktualności / Aktualności Służby Więziennej
jjacek napisał:a co znaczy "dodatkowy sposób"?
forg napisał:Skierować Cię do słownika języka polskiego? Nie rozumiesz znaczenia słowa "dodatkowy"?
jjacek napisał:rozumiem ,że to cała pomocna wypowiedź moderatora tego forum?
forg napisał:Ja się wypowiedziałem jako użytkownik tego forum. I nie agresja tylko zwykłe pytanie. Bo jeśli nie rozumiesz słowa "dodatkowy" to ja z chęcią Tobie to wytłumaczę.
czarnulka2611 napisał:Basiek mnie też to interesuje czy kwartał jest liczony od nowego roku co 3 m-ce, czy od pobytu skazanego?
"Skazany ma prawo otrzymać raz na kwartał paczkę z żywnością ....."
czarnulka2611 napisał:Basiek mnie też to interesuje czy kwartał jest liczony od nowego roku co 3 m-ce, czy od pobytu skazanego?
"Skazany ma prawo otrzymać raz na kwartał paczkę z żywnością ....."