Kate586
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 375
nadziejaaa napisał:przeczytalam gdzies tu ze jesli wyrok jest powyzej 3 lat to zawsze kieruja na zamkniety?? wiec to nie jest regula??
Nie, to nie jest reguła.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nadziejaaa napisał:przeczytalam gdzies tu ze jesli wyrok jest powyzej 3 lat to zawsze kieruja na zamkniety?? wiec to nie jest regula??
marcysia 29 napisał:co oznacza grupa p1p
Felerian napisał:Odbywa kare w systemie programowanego oddziaływania w zakładzie karnym typu zamkniętego.
forg napisał:Nieprawda.
Felerian napisał:Skoro to co napisałem jest nieprawdą to może wyjaśnił byś nam co oznacza p1.p.
Felerian napisał:co oznacza p1.p.
marcysia 29 napisał:mąż został objęty programem i chodzi również na mitingi aa czy to są przesłanki do lżejszego zdobycia przerwy lub zwolnienia warunkowego?
rafalkrawiec16 napisał:można mieć parę miesięcy i tez dostać p1
Polemizowałabym i to bardzo mocno bym polemizowała...forg napisał:A można mieć 25 lat i dostać P3? Nie.
Gajana napisał:Polemizowałabym i to bardzo mocno bym polemizowała...![]()
Ale zaraz zaraz, to o jakiej Ty grupie skazanych mówisz? O jakiejś innej niż te, o których mówią przepisy? Bo chyba nadal nie rozumiem Twojego "skrótu myślowego"forg napisał:Polemizuj. I pokaż mi więźnia z 25 laty do końca z podgrupą P3.
Nie rozszyfrowałaś mojego skrótu myślowego. Nie napisałem "wyrok 25 lat".
arguna napisał:Witam, mam pytanie...czy wie ktoś może za co jest tzw "zwózka" z p2 na p1? Mojego brata zwieźli z p2 na p1 i nie wiemy dlaczego. Nie mamy z nim kontaktu bo dopiero wczoraj sie dowiedzieliśmy (jego kolega zadzwonił do nas i nas poinformował) że już go nie ma. Dodam jeszcze że nie miał "kwitów". Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
arguna napisał:mam pytanie...czy wie ktoś może za co jest tzw "zwózka" z p2 na p1? Mojego brata zwieźli z p2 na p1 i nie wiemy dlaczego.
Felerian napisał:Brat został zdegradowany z.k półotwartego na ''zamek''.
A za co i dlaczego to tu na forum raczej nikt nie będzie wiedział.