M
marcinmajster
mój kolega trafił na 2 miesiące do szpitala więziennego i wcale nie zmienili mu podgrupy z p-2/p na p-1? niby dlaczego (nie znam takiego przepisu) mieliby to zrobić?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
MC777 napisał:Z powyższych wypowiedzi wyczytałam, że jeżeli ktoś ma wyrok mniejszy niż 3 lata, to może ubiegać się o przeniesienie do Zk półotwartego? Jeśli tak to co trzeba zrobić. Gdzie się zwrócić i w jakiej formie. Z góry dziękuje za info. Pozdrawiam
Skazani z większymi wyrokami też mogą się ubiegać o grupę P2.MC777 napisał:Z powyższych wypowiedzi wyczytałam, że jeżeli ktoś ma wyrok mniejszy niż 3 lata, to może ubiegać się o przeniesienie do Zk półotwartego? Jeśli tak to co trzeba zrobić. Gdzie się zwrócić i w jakiej formie. Z góry dziękuje za info. Pozdrawiam
Przeoczyłam twój postmarcinmajster napisał:p2/z na p/3 czy z p2/p na p3? nie słyszałem bowiem o przypadki kogoś kto nie podpisał programu aby poszedł z półotworka na otworek! chyba, że w jakimś regionie Polski komuś się "poszczęściło"!![]()