M
mohikanin58
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
W jakim wieku można odpowiadać na ogłoszenia w SW? Służba Więzienna / Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej Koszalin / Zakład Karny Wierzchowo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W przepisach nie ma ograniczenia wiekowego, jednak jest pewnego rodzaju niepisana umowa aby przyjmować do 35 roku życia. Nie znam osoby która by miała więcej lat niż wspomniane 35. Zaznaczam nie jest to regulowane w przepisach.W jakim wieku można odpowiadać na ogłoszenia w SW? Służba Więzienna / Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej Koszalin / Zakład Karny Wierzchowo
karolzielaz napisał:Witam. Mam takie pytanie startowałem na stanowisko strażnika działu ochrony w zeszłym roku. Przeszedłem cały proces rekrutacyjny, a na komisji stawałem w przerwie między Świętami, a nowym rokiem przełom 2011/2012. W październiku dostałem wiadomość pocztą, że mój proces zostaje przerwany, a powodem jest brak zapotrzebowań kadrowych na ten rok. Razem z tą wiadomością były moje wszystkie dokumenty, które składałem. Teraz moje pytanie czy jeśli np startowałem ponownie do innego zakładu i będę miał iść do pracy np styczeń/luty to muszę od nowa robić wszystko tak ?? Bo rozumiem, że papiery są tylko rok ważne tak ?? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
No chłopie ile Ty masz lat? A jakbyś szedł na rozmowę o pracę do korporacji to w dresie?Witam. Jak najlepiej ubrać się na rozmowę kwalifikacyjną ? garnitur ?
bydgoszczpo napisał:pacz w oczy
ibra napisał:Witam czy mogłby ktoś napisać jak wygląda dokładnie test psychologiczny ?
bydgoszczpo napisał:drogi forg, wiele osób nie nawiązuje kontaktu wzrokowego,
mata320d napisał:Jestem dyspozycyjny ale studia to studia nie jest to wyjazd w alpy na wakacje...