D
Daoi
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Jest ktoś kto składał na nabór w Szczecinie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cinolo napisał:Witajcie, takie pytanie: eozglądam się za pracą w SW,niestety po "chmurnej i durnej" wczesnej młodości pozostał mi tatuaż. Na przedramieniu, duży kolorowy portret. Czy mam w ogóle po co iść na rekrutację czy z czymś takim jestem na starcie spalony? ps kategorię do wojska dostałem A i już wtedy miałem ten tatuaż
Kandydat1234 napisał:Witam czy jak bede dojezdzac do sluzby okolo 40 kilometrow czy zwaracaja w jakis sposob za dojazd i czy jak nastapi przyjecie trudno jest przenwisc sie do innej jesnostki blizej domu ?
Caryca91 napisał:Cześć wszystkimkilka miesięcy temu pytałam Was o zarobki w SW na posadzie wychowawca. Jestem już po ,,wszystkim,,
także jeśli ktoś ma pytanie odnośnie np. Obiegówki medycznej (woj. Dolnośląskie) to mam w sumie dość świeże informacje. Jestem na razie w rezerwie kadrowej. Nie wiem co z tego wyniknie ale dokumenty ważne są rok więc jak nie zk który mnie kierował, to będę próbować gdzieś indziej
. Czy jest tu osoba w tzw. Rezerwie?
![]()
Daoi napisał:Jak wygląda sprawa obiegówki do lekarzy? Dostaje ją od kadr SW czy w szpitalu MSW? W kadrach "jeszcze nic nie wiadomo", a rekrutacja już na końcówce. Moze szybciej bedzie jechac do MSW sie dowiadywać?
Pytajnik.. napisał:I co? warto ? dla 2500 zł netto? jest tyle prac za większą kwotę, że tylko współczuć osobom które idą tam pracować.
Czy ja pisalam, że pracuje w zk? Więc jak niby mam mieć jakieś szersze pojęcie? Jak nie będzie tak ja mi się wydaje, jak mi mówiono: to się zwolnie. Nie ryzykuje niczym! Najlepiej to siedzieć na forum o pracy w sw i demotywować zainteresowanych.Jak mi się ,,odechce,, to wróce do swojego gównianego zajęcia ☺ chociaż wątpie, żeby aż tak coś mnie zraziło.Persona1978 napisał:Idź zobacz, zejdź na ziemię.
Szybko życie zweryfikuje.
Nie masz bladego pojęcia o tym jak jest w SW.
southerm napisał:Jak przejdziesz poprzednie etapy to w kadrach dostajesz skierowanie na badania, idziesz z nim do wskazanej przychodni MSW i dostajesz na jego podstawie obiegówkę, tam masz wypisane jakich lekarzy i badania masz do "zaliczenia". Musisz czekać na info z kadr, w przychodni bez skierowania z SW nic nie załatwisz, szkoda Twojego czasu.